.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Питане относно продължителноста

Много ми е странно,при полов акт свършвам на 2рата минута,но пенисът ми не спада и след това мога още около 30 мин (не преувеличавам,някъде там ми свършват всичките сили) та интересува ме има ли други,които са в същата ситуация.
    Моля без излишни шегички и ненужни коментари

Кой колкото може. Не си машина с програмирано време. Нормално е.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Искам някой поне да сподели при него как е Иначе ти благодаря за отговора,доста хора са прочели темата,но само ти си си направил/а труда да отговориш

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А като свършваш пускаш ли сперма или просто се чувстваш все 1 свършваш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Абсолютно нормално еякулиране,има си достатъчно сперма

Нормално е,случва се и при мен(не всеки път),а си свършвам нормално...

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Първия път зависи от възбудата 5-10мин
    А за втория изобщо не свършвам... то ти писва да се лашкаш.. иначе говорим за час и отгоре..
    I Love YOU baby

Member Аватара на delly
    Град
    София
    По-вечето момчета,1-вия път свършват по-бързо,Предполагм,че е заради метърпеливостта,която изпитват да проникнат в момичето,след това могат да издържат и по-вече.След 2-рия тек вече сигурно можеш и час и по-вече без да свършиш..
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Първия път свърших само като я докоснах а сега немоа се запраа .. цаката е парта да те тренира (сещате се как) и да се сдържаш поне малко а не напълно да се отпускаш. Може и като стане опасно да започнете да мислите за други неща, на мен лично това ми помогна !
    http://a-pfg.info Всичко за А група: Новини, класиране, видео, програма, форум, анкета, история на А група и др. Посети го !

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Можеш да удариш и една ръчна преди половия акт, ако те притеснява, че ще свършиш прекалено бързо.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Всъщност доста срещано явление е при първия си път момчето да не свърши
    Иначе и аз съм чукал след като съм свършил, ама не ми е кеф и предпочитам да отида да се измия или да полежа малко.

За ръчната преди секс,правя го,но не непосредствено преди акта,защото преди това прекарвам минимум по 2 часа с нея и смисъла се загубва.Благодаря на всички за мненията,това със мисълта за нещо друго и да не се отпускам мисля,че ще ми е от полза
    Очаквам още мнения

Може да пробваш спрей за задържане или някакви презервативи със същата функция.

Друг начин е да пръснеш в презерватива лидокаин. Това е вид местна упойка и така можеш да намалиш чувствителността на главичката. Продава се като спрей по аптеките, принципно искат рецепта, но лесно могат да ти го продадат и без.

П.П. Но като всяко нещо от аптеките трябва да знаеш как се употребява. Също така, ако прекалиш с дозата може толкова да го успокоиш, че да не го вдигнеш, докато не премине въздействието

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Презервативите за продължителен акт са си на база Лидокаин. Там има опасност да не го вдигнеш.

Mисля,че това е малко прекалено,в смисъл приятелката ми няма нищо против ситуацията в момента,та ако ме види да пръскам кондома със спрей преди секс мисля,че ще я вкарам в мистерия

^За по-голяма мистерия със самото пръскване кажи думите: "О, богиньо на тъмнината, излез от царството на сенките" Гаранция ще те гледа

Пресилено е това с лидокаина, аз също не съм му фен. На мнение съм (както е в твоя случай): няма значение колко бързо ще се свърши, важно е после да си останеш твърд, за да я довършиш като хората. А щом приятелката ти те разбира и няма проблем за нея, давай смело - за нея го правиш

E,тя кво да разбира,нали съм с кондом,и си я праскам по 20+ минути тя не разбира кога съм свършил Просто ми беше странно и реших да попитам

А ти сещаш ли се, че е възможно и това, че си свършил за 2 минути на нея да й достави огромен кеф. Не виждам проблем в това да направите пауза и след това да продължите. А това, че я лашкаш с пълен със сперма презерватив - ?! Гледай си и ти кефа не работи само за нея. Когато тя знае, че и ти изпитваш удоволствие на нея и става още по-хубаво. Така че като свършиш спокойно можеш да свалиш презерватива да се погушкате поцелувате примерно, да сложиш друг и да продължите.

ПС: То дори на самото опътване си пише "ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА"
    Ма на' , кой да чете?

Повече практика

Цитирай Първоначално написано от jonib
    E,тя кво да разбира,нали съм с кондом,и си я праскам по 20+ минути тя не разбира кога съм свършил Просто ми беше странно и реших да попитам
    naqsno li si che moje da zabremenee tka ??????

Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Първия път зависи от възбудата 5-10мин
    А за втория изобщо не свършвам... то ти писва да се лашкаш.. иначе говорим за час и отгоре..
    +1 след 1-вото свършване не остават сили за 2-ро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си