- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
Честито ти още едно мнение, Pamaa![]()
.
http://www.mnogozle.com/video11447_n...izionomiq.html![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мхмПървоначално написано от Ashenvale
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ти добре ли си ?Първоначално написано от Ashenvale
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
е бях забраил къф фън е тука![]()
та какво правиш цяяяяялл ден![]()
днес полудявамм .. утре съм заетаПървоначално написано от 00kk11
![]()
тии ?? обикаляш ли басейните из ХС![]()
чао ви
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не щото последния път като ходих изгорях многоПървоначално написано от Sunshinebabybyy
и не съм ходил от седмица 2, а сега и няма с кой всички са на море а при мене финансова криза
![]()
00kk11, от къде си?
Ashenvale райшш ли ??
Окии , мии така е .. аз оня ден бях на лебеда![]()
трагично е..![]()
оо лебеда там ее много хубаво![]()
все пак да не представям града в лоша светлина![]()
Здравейтиии!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
моля ? какво съм ти направила,че се дразниш с мен ?Първоначално написано от Ashenvale
![]()
'ДрастЕ :P .
Ashenvale, благодаря, че ме оведоми.