- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Честито ти още едно мнение, Pamaa
.
http://www.mnogozle.com/video11447_n...izionomiq.html

И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мхмПървоначално написано от Ashenvale

И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ти добре ли си ?Първоначално написано от Ashenvale

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от Sunshinebabybyy

е бях забраил къф фън е тука
та какво правиш цяяяяялл ден
днес полудявамм .. утре съм заетаПървоначално написано от 00kk11

тии ?? обикаляш ли басейните из ХС
чао ви
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не щото последния път като ходих изгорях многоПървоначално написано от Sunshinebabybyy
и не съм ходил от седмица 2, а сега и няма с кой всички са на море а при мене финансова криза

00kk11, от къде си?
Ashenvale райшш ли ??
Окии , мии така е .. аз оня ден бях на лебеда
трагично е..
оо лебеда там ее много хубаво
все пак да не представям града в лоша светлина
Здравейтиии!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
моля ? какво съм ти направила,че се дразниш с мен ?Първоначално написано от Ashenvale

'ДрастЕ :P .
Ashenvale, благодаря, че ме оведоми.