- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
Почнахме да се обиждаме ли?
Как ше съм хейтър ? доказателство имаш ли? Нямаш ... А аз нали си признах, че съм от село кво още искаш
стана ми лошоооо пак![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ashenvale знаеш ли к'во ве човекк.. не ме познаваш![]()
малко се спри с обидите.. прекали
всичко си има граници , а ти ги прекрачи ..
наистина научи се да си мериш изказа![]()
и с абсолютно нищо не съм заслужила това поведение към мен , райш ли
така че се спри ...
ти за какво му обръщаш внимание![]()
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
На бас се фащам, че майка ти го е писалаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
илиянее това село в коя област е ?
тоя си легнамай
![]()
В Видин е ти ся кво не вярваш, че съм от там ли ?
Съншайн .. "babyface" ?
майната ти , Ashenvale ...
адски си груб , ако си такъв и реално .. е ужасно
да бе да сиг го е страх да си отвори устатаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
![]()
и да не си от това село,а си от ВАРНА
отивам в секс раздела .....
Няма такова нещо ... не съм от Варна.Първоначално написано от bubkaa93
Съншайн, не си ли виждала как се държат селяните ?
сиг ;дд
какво стана пак ? Нещо те учудих с държанието си или ?
не искам да се заяждам с никой..
до време може , но това омръзва
особенно , като аз лично нямам причина ...
много бързо ти писна ..
по едно време добре тръгна, викам айде ще има фън, а ти сега ...
излагаш се село
ще спи ти ли ?