- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
уф, добре де![]()
нали знаеш, че трябва да се регнеш 1во
пък
.. и във форума ли искаш да си мод, в чата.. или в сайта ?
може и да си ъплоъдер .. ала - бала .. некви такива екстри имам![]()
ехх , то такова изпросено..Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
не, бе .. просто не мисля, че става за нещо сайта.
пък и трябва да се направи .com или .net за по-лесно,
но не ми се дават пари. Пък и не си регната .. пък![]()
сложих малкоПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бягам, но не бягам за да избягам
не от тях, а срещу тях бягам !
Шуменски рап, бро ! ;д
чаооПървоначално написано от l0verch0y
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не мога да те разбера, казах ти, че ще направя каквото искаш ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Ти не си регистрирана - няма как да стане, попитах те какво точно искаш - ти каза, че е изпросено .. и даа?
аз чак към 9,кфо да кажа![]()
нищо не искам.. заеби все 1 не съм писала по темата ..Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
чао някой друг ще заминава ли ?
наядох се сега ще пуша![]()
мхм![]()
мм не знам![]()