- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
липсва ми ужасТно 'ного![]()
![]()
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Весело ми е.След час/два ще видя братовчет си, с който не съм се виждала от Коледа.
Доволна! Пълна с енергия, направо... преродена!
Егати студения ден,в сравнение с предните няколко.Кофти време.
Иначе бивам.Утре се очертава да бъде прекрасен ден ;d![]()
'Баси! Цербер се прибра.
Тъкмо мислех да си хвърля едно душче и да излезна да се видя с Краси на спокойствие, а той взе че се появи от майната си и ми обърка всички планове.
Пффф! Дано работата за Лъки се получи, та да ми се махне от главата и да мога да излизам кат' нормален човек ма'а му.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Всичко е наред...има Damian Marley и се чувстваме несломими![]()
също така пишещи, което беше крайно време да се случи
Мм, добре ми е днеска.
Обещаващо някак.
Похвалиха ме, стана ми добре. И то няколко поредни пъти. Найс, а.
С голяма сигурност ще ходя на Spirit of Burgas, 2ри ден... и така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Разходката под дъжда вчера ми излиза през носа днес(буквално). Фън отвсЕкъде, проспах си деня. Най-хубавото е, че все пак събрах последни сили и слязох да си взема разни сладки неща, че то иначе не се живееше.![]()
Ии след 20 пъти "ще го бъде/няма да го бъде", реших, че ще го бъде, т.е ще се придържам към първоначалното си решение и няма да се отмятам. Усещам как лазя по нервите на всички с нерешителността си, обаче тва е положението, ебати.
Общо-взето нещата започват пак да си идват на мястото. Ама бавно. Пък мен хич не ме бива да чакам.
Добре, но много ме боли глава.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Изпълнена с мечти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се самотна...![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Искам да го видя.И това е.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Т'ва временце ми изпи всичката енергия. И днеска бях... бахти развалината. Дано утре денят да е силен. Сега просто искам да спяяааа.
Дали ..... ?!
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Липсва ми, много ми липсва...
мисля си дали да пусна една тема тука да се изложа![]()
апък от друга страна, дано не ме мрази много......... ужжас, ебати триъгълника, напрао ромб
Днеска като цяло съм добре, нищо, че времето е против мен![]()
Наспах се добре и след това излязох с Него... Вчера се замислих над чувствата си и си казах "Защо за Бога съм такава неблагодарница?!" Та реших да не оставям момчето и да си продължим хубавата връзкаУтре се надявам да съм също в такова добро настроение и да ми е веселичко
![]()
изложи се, само малко ще те тролна.Първоначално написано от elysunny
деликатно, като за бъдещ другар.
Гледам белезниците...спомням си,гледам ги,мисля си...най-големия късметлия ли съм или съм прецакан...
>>DjBelev<<
ако си бил зад решетките и си имал интимни моменти там, мисля че думата, която търсиш е преебан.Първоначално написано от ForzaFelipe
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Ммм ситуацията беше малко по различна,затвора беше хотелска стая,белезниците бяха с ... пух ... бях прикован за една рускиня за известно време...
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от w0sh
за сега ще си мълча, докато не станем дрОгари