Цитирай Първоначално написано от annabelJB
При нас се случи следното:
Разделихме зе, защото тръпката изчезна. Той е важен за мен, аз за него, но не беше същото. Решихме и скъсахме. При самата раздяла той обясняваше, че не иска да ме загуби, поне като приятел. Минаха около 2 месеца, през които почти не се виждахме, не си пишехме. После започнахме да се събираме с приятели, той също идва иии всичко е наред. Виждаме се, пишем си, говорим си (смисъл skype, тел. и т.н.). В момента знам, че мога да му кажа всичко, както и той на мен. Все още поддържаме отношения с майка му . Предполагам нашите отношения се измениха в приятелски, когато още бяхме заедно и нямаше вражда по между ни.

+1 аз все още също поддържам отношения с майка му,както и той с баща ми. Подкрепя ме,застава зад мен,помага ми... но това е май просто защото още се обичаме и 2-мата,но не искаме да сме заедно в сериозна връзка защото си знаем косурите и вече много неща стоят помежду ни. За това сме приятели-правим секс (от време на време ),спим в едно легло,когато се виждаме.Той е там за мен,както и аз за него.