- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам плакати (над 1000 броя) + списания Хай клуб и Браво
molqq te ako imash plakati na one direction ot hai klub skaipa mi e dreaming.is.believing1 ii face booka mi e
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000350934504 molq te speshi sa mi <3 xoxo
ima li na justin bieber ako ima moje li snimki
imash li plakatite 1 2 3 i 5 na 1D ot hi klub??
Моля те ако още важи пиши търся плакати на One Direction !!!
Моля те ако още важи това пиши ми на skype: geri_nj на мен ми трябват (ако ги имаш)
BRAVO Плакати TV - Април 2012
BRAVO 3/2012
и още няколко броя и плакати на Хай Клуб и BRAVO!!! Моля те пиши ми!))
и аз се интересувам от плакатите на 1D от списания БРАВО и Хай Клуб , а най-вече търся постера на Хари (тоест целия бр.9 на Браво) ако някой го има да пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО или поне някой да знае от къде мога за си го купя , защото бр.9 отдавна мина и никъде го няма![]()
![]()
moje li da mi dade6 plakati na 1D se mi e edno ot kade skype mi e: chat_noir2000 pi6i mi pls
здравейте.аз си търся плакати на селена гомез,дженифър лопез,една посока и адам ламбърт.за връзка на скайп:anna.
mariq241
имаш ли плакати на игрите на глада, пиши на скайп: tsvetoslava99
Здравей (: искам да попитам имаш ли плакатите от поредицата на One Direction в ХайКлуб (:
Имаш ли на Джъстин Бийбър,и ако да,какви?
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Имаш ли брой 21/2008
Имаш ли плакати на Jack Sparrow? Ако имаш ми пиши! Ако може качи им снимките!
Здравей, ако още важи интересувам се от плакати на Alice in Chains, Godsmack, Game of Thrones, Hobbit, The Lord of The Rings, The Hunger Games, Sully Erna... и още много другиskype:vanesita9600