.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Баба и дядо - пари

Когато си ходите на село бабите и дядовците ви дават ли ви пари? Или пък на рожден/имен ден, или друг важен ден от живота ви, или пък просто ей така?

ми нали съм им внучка при това единствена и като имат дават

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Те са си в града и да дават ми Дори единият дядо ми каза,че ще дели парите за ш.книжка с бащата,защото той (дядо ми) ме учи да карам и държи и той да участва

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    като си отида на село и направо се къпя в пари

Супер фен Аватара на cookie_master
    винаги ми дават ,даже вече ми е неудобно
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на martin97
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Може ли и аз?
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Повече от фен Аватара на martin97
    Еми когато имам рожден ден или е коледа и двете ми баби дават 100 лева(понякога повече,понякога по-малко).Също ми дават пари като работя на село (20-50 лева).
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Аз имам само 1 баба (дядовци-не) и почти всеки ден се виждам с нея (като малка-всеки ден). И още от малка наще са ми забранили да й искам пари, ако имам нужда те ще ми дадат, но баба пак си ми дава на рожденни дни, Нова Година и т.н.

Еми то такова,аз имам един дядо и 2 баби.Дядо ми и една от бабите живеят до нас,а другата ми баба-на другия край на града.Баба ми и дядо ми всеки месец ми дават по 10 лв. от всеки,а за специални дни-по 25 лв.Иначе другата ми баба ми дава 5 лв. на месец и 10 лв. за специални дни.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Град
    София
    Дават ми винаги...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен
    Да, дават ми пари и вече ми е супер неудобно...приготвили са ми 500лв за рождения ден...ако ги откажа започват са се сърдят и после ги намирам пробутани тайно в някой мой джоб на дреха, шкафче в стаята и т.н.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Да, дават ми пари и вече ми е супер неудобно...
    Мани, с брата одъртяхме вече и продължават да ни дават. И дума не може да става да им откажеш. За т'ва гледаме да им купуваме разни глезотийки.

Дам, дава ми баба и на мен ми става неудобно, защото с тия мизерни пенсии...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На мен баба и дядо всеки ден ми дават по 2лв.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Да, дават ми пари и вече ми е супер неудобно...
    точно.
    the sky is the limit.

[quote="martin97"]
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Ок това беше много добро мисля и по добро не мога да измисля!!!!!!!!!!
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Повече от фен Аватара на qsiii
    всеки път като отида при тях ми дават пари.. супер неудобно ми е, а като им кажа, че не им искат парите се сърдят
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Имам 2 баби и един дядо. Едната ми баба постоянно ми дава пари като си ходя на село и разбира се когато има възможност.
    Другата ми баба и дядо не ми дават. Даже и за Коледа не се сещат и се налага мама и тати да им напомнят, а за рожденни дни не ми дават също. Дядо ми вика "завърши с отличен успех и ще ти дам 100лв" и ок аз завърших с 5.90 и той ми заяви, 1е това НЕ Е отлично завършване и каза няма да ти дам нищо Даже не знам къде си харчат пенсиите.

Напоследък съм вдигнала ръце от баба и дядо, най-вече от бабинка, понеже в старанието си, често прекалява. Готви специално за мен - и ми праща, все прави разни неща, които обичам, в което няма нищо лошо, обаче всеки път, връщайки се от тях, са ми умалели ръцете, понеже мъкна някакви огромни чанти с храна. Все им се виждам недохранена и изнервена, а на мен просто ми омръзва да играя ролята на мило и добро прасенце. По едно време само един чифт дънки ми ставаше - ластични, при това. Най-голямата ирония е, че не живеят на село, а на ЦЕЛИ 15 минути от нас. И пари си заделят от пенсията, което смятам, че е ненужно, понеже нуждите ми са напълно задоволени. Почти всеки път нося нещо за почерпка и получавам смъмряне, че съм си изхарчила парите, ще кажеш, че една кутия сладолед примерно ще ме доведе до банкрут. Страшно съм им благодарна, най-вече за емоционалната подкрепа, която са ми оказвали и ми оказват, понеже без тях надали щях да съм същата. Колкото до девойката по-горе - най-нормалното нещо да се грижиш за семейството си. Повечето възрастни хора милеят за децата и най-вече - за внуците си, и дават мило и драго те да са добре. Върховна глупост е на 60+ да си все толкова глупав, колкото и на 20, и себичността и скъперничеството ти да вземат превес на разума(който в случая явно липсва).

Цитирай Първоначално написано от snowbow
    Даже не знам къде си харчат пенсиите.
    Те сигурно нямат сметки всеки месец и не се хранят,прибират парите в буркани

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    едните баба и дядо ми дават 50 лева за коледа и 50 за РД и понякога някаква символична сумичка пари (5,10 лв) за завършване на годината или великден
    другите същата работа, 50 лева за НГ, 50 за РД, пари за баба марта, 15 септември, имен ден..

като ми дават хич не ми е неудобно, защото и без това се случва рядко
    лятото като ходя при баба тя ми дава всеки ден по нещо 'да си имам' ..само тогава ми е малко кофти, ама пък е за 20тина дни така че..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Винаги ми дава бабето !

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    хах..мога да ти кажа, че ние им плащаме част от сметките. Те гледат животни на село + това имаме си градина, където отглеждаме различни зеленчуци Разбирам, че това не ти е ясно и за това говориш така

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    хах..мога да ти кажа, че ние им плащаме част от сметките. Те гледат животни на село + това имаме си градина, където отглеждаме различни зеленчуци Разбирам, че това не ти е ясно и за това говориш така
    E това вече е друго Ами имат си хората разходи,и аз имам една пра баба,която е много стисната,а има пари ..разбирам те За рд и някои празници ни дава де

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Като ида на село все ми дават пари,все ми ги бутат в някой джобб.. по 5-10 лв.. .. Другите са същата работа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си