- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.9)
горещ шоколад към 16ч + черен шоколад с ягоди
вечеря - една питчица и пилешка супа
florescentia
-ябълка
-риба+салата
-сок от портокал
at least it was before i fucked everything up
Закуска: 2 препечени филии с мармалад, мляко с какао
Обяд: Спагети, шоколадови бонбони
Вечеря: 2 сандвича с кренвирш и кашкавал, чай
Късна вечеря ;д : 2 препечени филии с мармалад
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Закуска:хапки с масло,сирене и маслини,мляко с мед и какао
вафла,бисквити
Обяд:пиле със зеле,2 филии хляб
фантазия(мляко с плодово сладко),десерт
Вечеря:яйце,краставица,пор ия пържени картофки със сирене,филия хляб и чай
И една торба с лекарства ;д
X.O.X.O :]
З-овесени ядки с кисело мляко + малко стафиди
Преди обяд - 100 гр. бадеми
О-1 пържола на було със салата от броколи
На училище- малко шоколадово десертче
В-картофи соте с много салата от краставици
4 кафета.... поне взех изпитите
бадеми и орехи, така ми стана тежко
ИСках да питам- изварата е малко калорична ииии колко бих могла да си позволя на ден , без да качвам?
Към 9 часа ,ред бял шоколад и към 16:30 суши <3
![]()
I love my high heels <3
Олелелелелеелеелелеле страшно много ям!Утре съм на малко режимче ;д
кисело мляко с какаови бисквити и един портокал <3
киндер пингуи
ориз със зеленчуци и един земел(голяям)
данет <3
200 г картофени кюфтета,2 филии хляб,бисквитена тортичка <3
и пак 1 торба с лекарства (болна съм бе ;с)
X.O.X.O :]
sladkatafenka78, не ядеш много, просто хляба, картофите, тортата и пингуито и данета са вредни..ама като си болна-яж повече да оздравееш : )
закуска:1 сандвич с черен хляб и кашкавал, кафе
обяд:кюфте на скара и зелена салата
вечеря:не
//+ 2 часа фитнес и 100 минути ходене по топящия се сняг![]()
^ Картофите са вредни ? Spoko ...
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Toй и хлябът не е вреден, при положение, че само от там си осигуряваме витамин Б , ноооо добре
Всичко, което се яде в малки количества не е вредно.
1 филия хляб, малко картофи и тн, ако не ги ядеш всеки ден няма нищо страшно.
Иначе:
Закуска:не
Обяд: Кис. мляко 0,1%, 2 бисквитки "мираж"
Вечеря: 1 филийка черен хляб, супа пиле
[QUOTE=Sintya;10022581]Всичко, което се яде в малки количества не е вредно.
Така е,ама как човек да се засити примерно с 1 редче шоколад,мозъка ми иска още и още ;д според теб колко най-много може да се изяде от един шоколад,без да е много калорично?
Зависи. Попринцип ние сме в такава фаза, че ако спортуваме и попринцип се храним здравословно, ако си ползволим един шоколад нищо няма да ни стане. Просто не трябва да е всеки ден. Редовно, здравословно хранене, спорт + от време на време да се награждаваме с нещо сладко, или любима храна. Това е![]()
Аман от маниите ви с тези диети - скоро всички храни за вас ще са вредни...
"1 филия хляб, малко картофи и тн, ако не ги ядеш всеки ден няма нищо страшно."
Всеки ден ям хляб - нито ми се е отразило на фигурата, така да се каже, нито съм умряла.
Ако се научите да спортувате, няма да си броите скапаните калории.
Съжалявам, че коментирам толкова грубо, ама т'ва вече е смешно.
Закуска - 2 препечени филии - едната със сирене, другата с пушено пилешко, чай, ябълка
Малко по - късно - портокал, чай
Навън - кроасан, мляко фибела, албени ахаухауа :Д:Д
После пак ябълка, чай ... портокал.
Вечеря - 2 пълнени чушки
:Д:Д
^ Баба ми от малка е била слаба, яла е много хляб, спортувала е и нищо не й се е лепяло.
Сега положението не е същото.
Какво е смешно? Да се храниш здравословно или да спортуваш? Ами не е.
Смешно е как се пазите от калориите. Повечето, които пишат тук ги приемат като най - вредното нещо на света. Точно заради това ги броят като обезумели. И още нещо е смешно - всеки се опитва уж да се храни здравословно и какво му е менюто? - закуска - парче шунка, обяд - резенче кашкавал, вечеря - половин домат. На това ли му казвате хранене? Като искате да имате хубави тела, отивайте да спортувате - плуване, фитнес, лека атлетика, каквото се сетите. Просто е безумно да изкарвате хляба и картофите като вредни храни. Ти къде видя, че написах, че е смешно да спортуваш и да се храниш здравословно? Вие знаете ли какво е да се храниш здравословно? Хайде не ми изопачавай думите, защото няма нужда.
Още веднъж се извинявам за грубото отношение, ама в случая си трябва.
Както виждаш аз казвам същото, не изопачавам нищо. Всеки сам решава какво да прави с тялото си. Спирам със спама.
Лека вечер.![]()
Закуска - 3 в 1
Обяд - Ориз със зеленчуци и половин краставица
Вечеря - Панирано рибно филе + зелена салата
Относно шоколада...миналата година беше нещо страшно при мен - ядях всеки ден по поне 100 грама млеченплюс още хиляда други кекса и кроасани,всичко само с шоколад,аз други сладки неща не обичам (без какао) и първо нищо ми нямаше,след сигурно 4/5 месеца си пролича,първо в циците,после в паласките,после в бедрата. Оттогава реших да се захвана със здравословното хранене и вече ям един път седмично и няма проблем. Може би единственият проблем е,че има ли шоколад пред мен,аз пак няма да изям едно редче,а целия! Но пък вече не го правя толкова често. А за хляба - баба ми яде само хляб. Каквито и плодове и зеленчуци и полезни храни и ястия да и предлагаме,тя ше вкуси,колкото за пред нас. Просто това обича - за закуска,обед,вечер,между храненията и е клечка. Ама знам защо - организмът й просто е привикнал и се е научил да оцелява и на хляб.Затова ви съветвам никога не изключвайте някакъв тип храна от менюто си,защото след време няма да имате нужда от нея и ще ви се лепне. Нито пък се хранете еднообразно - някои хора развиват фобии от храни,които не са свикнали да ядат. Затова си ям хляб,но по малко
Да не е спам:
З: Една преп. филия с масло и мед и една с кашкавал,кафе със захар
Аха, обясни ми моля те какво означава да се храниш здравословно? Да не пипваш хляб и картофи ли? Ми не. За толкова години не ми се е отразило, защото си движа задника, а не стоя пред компютъра. : ))
Достатъчно стана спама, не карам никого да яде хляб, ама е смешно да обяснявате, че той, наред с картофите, са нещо вредно.