- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с полов орган
Добър вечер форум !
Регистрирах се в този сайт, защото от дете имам малък проблем с половия си орган. Предстой ми да имам полов акт и да много от възрастните ще кажат, че ти си още на 15 години, но аз и приятелката ми искаме да се позабавляваме и под полов акт нямах предвид "секс" , а просто някои други работи. Проблемът е следния : значи още от дете дълго време не можех така да кажа " да си забеля главичката" , но след време успях и сега нямам проблем с това. Проблема е там , че от тогава насам не мога да я пипна, пипна ли я имам адски болки. Не съм се съветвал със специалист, а само с родителите ми, но те не ми помогнаха кой знае колко - даже николко. Не съм приемал никакви медикаменти само няколко пъти съм си киснал половия орган в.. забравих му името едно лилаво е, но нямаше никакъв ефект. Мислех си, че със възраста ще мине, но ето че дойде момента да имам полов акт макар и да не е секс, не мога да търпя болката... Моля ви помогнете ми или ме посъветваите какво да направя ! Благодаря предварително![]()
защо да се гавря? наистина имам проблем и наистина очаквам отговор и съвет какво да сторя..
"само няколко пъти съм си киснал половия орган в.. забравих му името едно лилаво е'
Разтвор от вода и калиев перманганат?
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
да ! точно това е калиев перманганат. няколко пъти но нямаше полза ;(
Щото си казваш името и фамилията и после обясняваш за хуя си, а след като обясниш за хуя си казваш колко си висок и колко тежиш.Първоначално написано от 3aek996
оф, човек това се изискваше в един друг форум бях пуснал същото съобщение, но форума изискваше тегло години ръст и дали сме приемали някакви медикаменти. нямаше никакъв смисъл да го пиша ръчно отново и затова го копирах... сещаш ли се..извинявай ако съм сгрешил нещо до сега никога не ми се е налагало да пиша във форуми и нямам опит
![]()
Аз също имам такъв проблем ...
проблемът е решен, редактирах статията си ! Моля ви сега по темата . Ако знаете някакво решение моля споделете !![]()
знаеш ли някакво решение?Първоначално написано от Adynamia
Безплатен съвет от мен:Първоначално написано от 3aek996
Не си пиши имената в интернет пространството, щото утре някой твой съученик ще го напише за ебавката и всички ще знаят за хуя ти.
разбира се . като всеки нормален тийнейджърПървоначално написано от CrunKinG
![]()
Благодаря ти ! Ще го имам впредвидПървоначално написано от LambOfGod
Знаеш ли нещо за проблема ми и как да го решА?
Потърси информация за "фимоза" в интернет и виж до колко симптомите отговарят на описаното от теб състояние.Първоначално написано от 3aek996
CrunKinG, какво имаш впредвид "..." и защо ме пита дали бия чикии ?Първоначално написано от CrunKinG
Като бях малък имах същият проблем, но щом я забелих и почнах с ръчната, се оправих. При чикията барай повече главичката и ще свикнеш.Първоначално написано от 3aek996
как се усмихвашПървоначално написано от 3aek996
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Ще го имам предвид, а може ли да имам фимоза както LambOfGod спомена?Първоначално написано от CrunKinG
Надали..Първоначално написано от 3aek996
Просто, колкото и да те боли, опитвай да я бараш по някакъв начин и няма да усещаш.
Имаш предвид, че колкото повече я барам рано или късно ще ми мине, всмисъл и аз незнам...Първоначално написано от CrunKinG
EDIT : Виж прочетох за тази "фимоза", но не намерих нашите симптоми. Стигнах до извода, че се е получило така, защото родителите ми не са ми забелили главичката при по ранна възраст, а това се случи преди 2-3 години. Сега мисля да последвам съвета ти и да я барам колкото се може повече. Надявам се наистина да нямам фимоза и да се оправя сам без намесата на родители, доктори и т.н.Относно калевия перманганат, как мислиш добре ли е да си го кисна?
Започни да го белиш постоянно и да го пипаш с ръка (гледай да не са ти мръсни ръцете естествено),прави го често и внимателно,за да се намали чувствителноста трябва по-често да я вадиш главичката ''да види свят''. Ако искаш комбинирай със бани в смрадлика(билка,която ще намериш в аптеките) Топи го в сварена смрадлика по 2-3 пъти на ден за по 3-4 минути(забелен) и така след около 10 дни кожата на главичката ще загрубее.Успех