- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с полов орган
Виж, аз си я забелвам докрай. Единственият ми проблем е, че като си я барна (главичката) ме боли адски много. Относно смрадликата да го направя нали? Трябва ли да питам нашите, щото много не ми се иска.. Ще накарам баба ми да купи утре и ще започна. Благодаряя!Първоначално написано от jonib
Оо смрадликата ще те оправи теб... Само ми е чудно защо те боли при полов акт![]()
Първоначално написано от Arterranes
Неее, не си ме разбралПървоначално написано от Arterranes
Предстои ми да преживея половия акт. Затова искам да оправя този проблем на време, че да може да мине перфектно, без болки в члена ми. Щом казвате, че смрадликата ще ме оправи още утре отивам да си взема и почвам
![]()
Пич,можеш да го белиш-ок,въпроса е,че тая главичка е чувствителна защото стои на ''закрито'',не мога да ти го обясня,казах ти да я пипаш с ръка,може да я докосваш с някаква друга повърхност(примерно плочките в банята) - звучи адски абсурдно,но най-важното е да оправиш проблема,в началото малко ще потърпиш,но после резултата ще те удовлетвори.Успех още веднъж![]()
Пич,можеш да го белиш-ок,въпроса е,че тая главичка е чувствителна защото стои на ''закрито'',не мога да ти го обясня,казах ти да я пипаш с ръка,може да я докосваш с някаква друга повърхност(примерно плочките в банята) - звучи адски абсурдно,но най-важното е да оправиш проблема,в началото малко ще потърпиш,но после резултата ще те удовлетвори.Успех още веднъж![]()
Ок. Относно смрадликата и това да правя, така ли?Първоначално написано от jonib
Да,обаче изцеди само течноста защото то е билка и ще полепнат разни неща по нея(много трудно се махат-личен опит)![]()
да, разбира се. баща ми ползваше такова нещо за промивки, че претърпя нещо като операция. а колко дена и по колко време на киснене да го правя?Първоначално написано от jonib
Дам. Видях. Дано да има успехПървоначално написано от jonib
Силно се надявам да не остан разочерован.
![]()
![]()
Пич спокойно при всички мъже е така просто по често тренираи като съвсем леко си го пипашПървоначално написано от 3aek996
с чисти ръце и сле 1 седмица вече няма да те боли толкова а пък ако наистина те боли толкова много не го мисли ами отивай на лекар
да не те боли носът ве....
абе пич, това е нормално, споко, нищо ти няма, вади по-често, даже всеки ден по 1 път го вади, та да свикне, пък ако в вас няма никои, още по-добре![]()
Само да те питам нещо. Как ще правите "полов акт", но не и секс!?
Може би съм се объркал. Ще си правим сексПървоначално написано от EtU
))
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Чети тук.
Местя темата в правилния раздел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имах същия проблем преди 2 години и един приятел ми каза ''бий чекиий яко, ама много яко и много често'' и беше прав. След време отминава. Лека по лека я докосвай, ще ти мине след време![]()
ХахаПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Абе присмехулко, тука не се подиграваме на хората за тяхните мнения, а говорим по темата.. ако нямаш какво да кажеш най-добре си изтрий коментараПървоначално написано от Plikchencce
Благодаря !
![]()
![]()