.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от jonib
    Започни да го белиш постоянно и да го пипаш с ръка (гледай да не са ти мръсни ръцете естествено),прави го често и внимателно,за да се намали чувствителноста трябва по-често да я вадиш главичката ''да види свят''. Ако искаш комбинирай със бани в смрадлика(билка,която ще намериш в аптеките) Топи го в сварена смрадлика по 2-3 пъти на ден за по 3-4 минути(забелен) и така след около 10 дни кожата на главичката ще загрубее.Успех
    Виж, аз си я забелвам докрай. Единственият ми проблем е, че като си я барна (главичката) ме боли адски много. Относно смрадликата да го направя нали? Трябва ли да питам нашите, щото много не ми се иска.. Ще накарам баба ми да купи утре и ще започна. Благодаряя!

Оо смрадликата ще те оправи теб... Само ми е чудно защо те боли при полов акт
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Оо смрадликата ще те оправи теб... Само ми е чудно защо те боли при полов акт
    Неее, не си ме разбрал Предстои ми да преживея половия акт. Затова искам да оправя този проблем на време, че да може да мине перфектно, без болки в члена ми. Щом казвате, че смрадликата ще ме оправи още утре отивам да си взема и почвам

Пич,можеш да го белиш-ок,въпроса е,че тая главичка е чувствителна защото стои на ''закрито'',не мога да ти го обясня,казах ти да я пипаш с ръка,може да я докосваш с някаква друга повърхност(примерно плочките в банята) - звучи адски абсурдно,но най-важното е да оправиш проблема,в началото малко ще потърпиш,но после резултата ще те удовлетвори.Успех още веднъж

Пич,можеш да го белиш-ок,въпроса е,че тая главичка е чувствителна защото стои на ''закрито'',не мога да ти го обясня,казах ти да я пипаш с ръка,може да я докосваш с някаква друга повърхност(примерно плочките в банята) - звучи адски абсурдно,но най-важното е да оправиш проблема,в началото малко ще потърпиш,но после резултата ще те удовлетвори.Успех още веднъж

Ок. Относно смрадликата и това да правя, така ли?

Да,обаче изцеди само течноста защото то е билка и ще полепнат разни неща по нея(много трудно се махат-личен опит)

Да,обаче изцеди само течноста защото то е билка и ще полепнат разни неща по нея(много трудно се махат-личен опит)
    да, разбира се. баща ми ползваше такова нещо за промивки, че претърпя нещо като операция. а колко дена и по колко време на киснене да го правя?

Написал съм вече,чети по внимателно

Написал съм вече,чети по внимателно
    Дам. Видях. Дано да има успех Силно се надявам да не остан разочерован.

Цитирай Първоначално написано от 3aek996
    оф, човек това се изискваше в един друг форум бях пуснал същото съобщение, но форума изискваше тегло години ръст и дали сме приемали някакви медикаменти. нямаше никакъв смисъл да го пиша ръчно отново и затова го копирах... сещаш ли се.. извинявай ако съм сгрешил нещо до сега никога не ми се е налагало да пиша във форуми и нямам опит
    Пич спокойно при всички мъже е така просто по често тренираи като съвсем леко си го пипаш с чисти ръце и сле 1 седмица вече няма да те боли толкова а пък ако наистина те боли толкова много не го мисли ами отивай на лекар

да не те боли носът ве....

абе пич, това е нормално, споко, нищо ти няма, вади по-често, даже всеки ден по 1 път го вади, та да свикне, пък ако в вас няма никои, още по-добре

Само да те питам нещо. Как ще правите "полов акт", но не и секс!?

Цитирай Първоначално написано от EtU
    Само да те питам нещо. Как ще правите "полов акт", но не и секс!?
    Може би съм се объркал. Ще си правим секс ))

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
    Чети тук.
    Местя темата в правилния раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Имах същия проблем преди 2 години и един приятел ми каза ''бий чекиий яко, ама много яко и много често'' и беше прав. След време отминава. Лека по лека я докосвай, ще ти мине след време

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    проблемът е решен, редактирах статията си ! Моля ви сега по темата . Ако знаете някакво решение моля споделете !
    Истински млад журналист.
    Хаха

Цитирай Първоначално написано от Plikchencce
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    проблемът е решен, редактирах статията си ! Моля ви сега по темата . Ако знаете някакво решение моля споделете !
    Истински млад журналист.
    Хаха
    Абе присмехулко, тука не се подиграваме на хората за тяхните мнения, а говорим по темата.. ако нямаш какво да кажеш най-добре си изтрий коментара Благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си