.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    По едно време бях започнал да пуша,мислех си,че в началото не го правя,както трябва и за това не усещам удоволствието от пушенето а само вкуса на горчив дим,пуших,пуших,пуших накрая реших,че напразно си давам парите и просто спрях Изобщо никаква полза,нито е удоволствие,нито успокоява всичко са пълни глупости спрете да се тровите ! Не разбирам пушачите,никак не ги разбирам защото и аз съм опитал
    Наскоро обаче бях пиян и изпуших няколко цигари и просто ми хареса някак не знам.. ако вие докато сте трезви и пушите усещате същото,когато аз усетих то съм готов до някъде да ви разбера

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    и аз почнах от 14 годишна,за да видя какво е.
    не ми хареса,но от време на време в компания пушех..
    стана ежедневие,започна да ми харесва..
    пуша вече от година и нещо и вече по 1 кутия на ден,ама трябва да ги намаля поне на 10.
    като нямам цигари изпадам в нервна криза.;д
    не мисля скоро да ги спирам,въпреки че имам много причини..
    просто ми е кеф и ми стана навик
    +1 същата работа... само дето аз пуша от 2 години ...

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ами една приятелка (пушач) нямаше пари за цигари и ме помоли да делим и полувин кутия за мен и полувин за нея , окей навих се макар и трудничко . Та днес малко,утре мало..По късно започнах на самостоятелните кутии,и ето ме сега . Преди пушех все тежки цигари и по 1 кутия + на ден , в момента пуша 1 кутия за 2 3 дни Пушач съм от 2 години и пуша само С-класа и Шарена Карелия
    ла-ла-ла

Повече от фен Аватара на Taam
    В осми или в девети клас беше. Исках да видя дали е възможно да свикнеш с гадното и свикнах, ама после ги отказах.
    Сега скоро покрай едно представление трябваше да пуша пак. Тоест не са ме задължавали да си паля, но аз бях решила, че ще си пуша. И тръгнах да си паля цигарата наобратно тогава, ама карай. :д

Сигурно са минали 2-3 месеца оттогава, обаче пък започнах да не мога без. Мога, разбира се, обаче ми остава като някакъв навик да паля когато се ядосам за нещо, изнервя се или ми стане тъжно. А такива моменти напоследък има доста често и съответно по 3-4 цигари отиват на ден.
    Също така открих, че да пушиш по време на летен дъжд е изненадващо приятно...
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен Аватара на SilverRain
    Пффф както не съм пушила от вчера сутринта, само като ви чета коментарите ии .. ;X

За пръв път пуших в 8 или 9 клас не помня точно кога, една позната ми предложи тогава, и аз си викам защо да не пробвам ... не ми хареса ( аз и не можех да ги дърпам.. тъпа работа ве .. ) и след това цяла година (че и повече) не съм палила въобще цигара, после обаче с една друга приятелка ( тя много ги пушеше обаче ;д ) запалихме и тей с нея като бях постоянно и си пушехме и свикнах ... Когато съм сама не пуша толкова, отколкото като съм някъде с компания.

ПС: От край време обмислям варианта да ги спра ... и си оставам само с обмислянето за жалост.

Пропуших с една приятелка.От силно любопитство.Направо корема ме свиваше като я гледах, накрая и викам, дай една, после втора - не ми се стори зле.
    После се почна - по една, две на ден след даскало, след това се събрахме компания и за междучасията, взеха да заминават я пет, я седем, я десет.Парите и те ми се топяха, че и често ме муфтеха.
    Имах обаче няколко приятели, които хич не харесваха пушенето ми, късаха ми цигарите и т.н. Впоследствие в комапнията в даскало не се чувствах добре и започнах да се събирам повече с непушачите.След няколко издънки и палене в новата компания, сериозни разговори и подобни на третия опит спрях цигарите.
    Не пуша от три месеца някъде с дребни прегрешения и напоследък с кеф отчитам, че мисълта за цигара не ми носи удоволствие.И често казано нервите сега са ми по -малко, защото криенето от нашите ме побъркваше понякога.
    Таа ... историята ми с цигарите завърши /надявам се, че е приключила/ добре.Общо взето пушенето е твърде непродуктивно пръскане на пари, здраве и нерви ако си по - малък и се криеш.

от 7 клас пробвах но от 9 сега пуша постоянно с 1 кутия карам 1 ден и половина
    Rikity-сестричка

Голям фен Аватара на FantaMen
    Започнах ги в 6 клас просто ей така да видя какво е...Пуших само по време на екскурзии и т.н! В седми клас беше рядко...да кажем на седмица да паля по 3-4 цигари..8-9 клас в даскало въобще не пушех...А вечер като излизах палих с приятели по 1-2 .. и от 10 клас вече си пуша нормално за мен...1 Кутия (20 цигари) ми стига за 7 дена Отпускам се на купони и събирания но това е нормално...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Аз започнах на 16 от любопитство.Сега на 21 вече пуша по 2-3 цигари на ден.Мога и да ги спра, но не искам.Доставя ми удоволствие с кафето.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не бях малка като започнах, на 17, главната причина беше... ми защото исках. С една приятелка обичахме вечер да се разхождаме из града и да си пушим. След това за около година бях редовна пушачка, но после малко по малко поспрях. Сега си пуша само като сме голяма компания някъде и пийна алкохол или когато пътувам на дълги разстояния по време на почивките.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Прочетох темата и не намерих нито една смислена причина за започването на тая гадост... И повечето сте знаели, че ще сте се пристрастите и сте продължавали въпреки всичко ... И после се правите, че искате да спирате цигарите, хахаха .. Не знам, но благодаря на Бог, че не съм зависима от боклуци и си живея супер и без тях.

Голям фен
    На 14 съм , не съм пробвала не искам да пробвам и НЕ ПУША !
    Или всичко или нищо .

Повече от фен
    Град
    Русе
    ^
    Same, smoking sux.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Май всеки е почнал за да види какво е ..

И аз така.. пуша от 13 годишна.. и да искам да ги спра,нямам такава воля .. то си е навик,както казаха ^

Град
    испания и българия
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Споко, сега ще се обясни надълго и нашироко как тревата е абсолютно безвредна
    ама то то тревата лекува някои болети като например рак без маитап
    luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от seksbaby
    Не е сигурно, но има положителни статистики, да. И малко, и по-незначителни, странични ефекти. Лекува и множествена склероза. Малко хора я пушат заради това
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами опитах преди 2-3 години, но не беше нищо сериозно. Дърпахме по 1 кутия за 2 седмици :Д :Д :Д и то не за нещо друго ами от любопитство. Никога не съм изразявала това като гъзария или нещо от сорта. Пуша сериозно от малко повече от половин година.
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Пропуших 6-7 клас,защото..ами и аз не помня защо.Аз просто съм израсла с цигарите,нашите пушат като комини.Та почнах тогава.За разлика обаче от останалите,мога да ги спра когато си искам.Имах гадже и ги спрях,защото на него му беше неприятен тоя навик.И около половин година не пуших.Липсваше ми в началото,после не.
    Не знам,може би съм пишман пушач

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от seksbaby
    Не е сигурно, но има положителни статистики, да. И малко, и по-незначителни, странични ефекти. Лекува и множествена склероза. Малко хора я пушат заради това
    Колко хора са умрели от цигари,алкохол и кафе? Милиони.
    Колко хора са умрели от трева? 0
    Сами си правете изводите.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си