.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз просто не разбирам защо е прието така, а ти не можа да ми отговориш на този въпрос.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Аз просто не разбирам защо е прието така, а ти не можа да ми отговориш на този въпрос.
    Защото според обществото, църквата и наказателния кодекс е така от много време.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Защото е глупаво, защото на 13 си ДЕТЕ.. но за какво ли споря с теб.. 98 не знаят какво означават думичките "социални норми" .. След 2-3 години ще почнете да се чукате на по 9-10 и да се чудите що не е прието така..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Аз още не съм се целувал, така че не ми говори на мен за това. Между другото и на 17 си дете, ама това е отделен въпрос. Знам какво означават думичките социални норми и точно това те питам. Но няма значение. Да приемем, че си прав. То честно казано и според мен 13г. за малко, но просто се опитвах да обясня, че това не пречи ;x Какво, ще ми кажеш, че като си бил на 13 не си предпочитал свирка пред чекия?

Град
    In another dimension
    Аз още не съм се целувал, така че не ми говори на мен за това. Между другото и на 17 си дете, ама това е отделен въпрос. Знам какво означават думичките социални норми и точно това те питам. Но няма значение. Да приемем, че си прав. То честно казано и според мен 13г. за малко, но просто се опитвах да обясня, че това не пречи ;x Какво, ще ми кажеш, че като си бил на 13 не си предпочитал свирка пред чекия?
    Мога да ти кажа, че на 13 си направих "сефтето" с едно, също толкова любопитно, колкото мен, съседско момиче.. не, не е най-голямата ми гордост, както вероятно би си помислил и ако можех да го променя, със сигурност нямаше да се случи толкова рано.. Така че, въпреки всичко, бих предпочел злобарка, ако съм на 13..

Да си развалиш подобен момент като първия ти път, като го направиш толкова рано е една от най-големите възможни глупости.. но при мен нямаше кой да ми налива акъл в кухата пуберска тиква..

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Под сефтето какво да разбираме?

Град
    In another dimension
    Секс за пръв път, това е "сефте"..

Имах предвид какъв секс. Няма значение. Аз лично съм против секса на тази ранна възраст, но няма значение.

Град
    In another dimension
    Имах предвид какъв секс. Няма значение. Аз лично съм против секса на тази ранна възраст, но няма значение.
    Вагинален. И аз съм против, но тогава нямах база, на която да изградя това мнение..

Бе много ме кефите, във всяка тема има едни такива разногласия, но аз Благодаря за изчерпателните "отговори", и да малка съм но на тебе няма ли да ти е кеф ако си лизал някое момиче тя да ти върне жеста без ти да си искал нищо от нея, сега разбиташ ли ме, не искам да бъда като онея девствени курви къде само се натискат на момчетата и те като поискат нещо и се правят, дори не искам да го искат от мен просто искам да стане най-спонтанно и да ми направя кефа ако 13-14 год. момиче иска да ти прави свирка, и иска просто да ти достави удоволствие и е решена на това що НЕ?

Аз мисля че няма лошо защото любовта няма възраст. Ти си имаш приятел с когото се обичате не си кифла както каза никой не те е спрял .А и когато двама души се обичат какво може да стане .

да се наебеш на 13 или на 20 пак си дете. На 20 пак ще си дете още мозъка няма да е узрял. така ще няма лошо.

Много свиркаджии станахте елате и на мен да ми опънете една свирка !

Ще опъна аз тебе, простак, много съм съгласна с raparchety, и като цяло хората казват за всичко си има време, и може ли да питам момче ми е казвало че на мометата им харесва момичетата да нямат задръжки, и да не им пука особенно от една свирка, та въпроса ми е възприемат ли ги като курви???

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Ако са в сериозна връзка - не. Ако са някакви лапешки заигравки - да. За 13-годишните говоря ест.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на kilers
    На 20 години не си дете , ама изобщо , на 17 също не си дете.До 14 годишна възраст си малолетен , след това ставаш непълнолетен..И аз съм против такива неща..според мен в главата и трябва да са други неща , ама както и да е ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    На 13, с обица на езика и тръгнала да прави свирки.. Накъде отива светът..
    +1

Повече от фен Аватара на kilers
    Цитирай Първоначално написано от TerryStiffler

Какво трябва да рече това?

Banned Мега фен
    ами миличка и да ги пращаш тези емотикони, и да не ги пак ще ти е рано.. на 13 ми беше първото гадже, а ти вече си стигнала и до орална любов.. да не говорим, че болшенството първо започва с вагиналния секс и тогава стига до оралния (някой дори не го правят) .. представям си след 3-4 години как такива на по 13 ще е нормално да имат деца, само защото повечето ще са с такива..явно си решила да го направиш, но все още съм на мнение, че ти е рано.. и все пак не всички девствени са ''девствени курви, които се натискат на всички момчета'' .. а ти внимавай с това темпо да не станеш от ''не девствените курви''

Ще опъна аз тебе, простак, много съм съгласна с raparchety, и като цяло хората казват за всичко си има време, и може ли да питам момче ми е казвало че на мометата им харесва момичетата да нямат задръжки, и да не им пука особенно от една свирка, та въпроса ми е възприемат ли ги като к**ви???
    Ей ку*во недей да говориш на мен така ясно ? На 13 си и свирки ще правела я пък до къде се стига ха на 13 :X То след време на по 8 всички ще се изнасилват по тая логика. Простак хаха простак е тоя който си мисли че като му го лапнеш няма да повърнеш

Бе курва си ти трай квото и на който си искам ще правя да ли сега или след 2 год., както съм писала по горе обичам човека и иска да му е кеф.А не някви инфантилни напатки1

Супер фен Аватара на fenasf
    Честно казано, какво се правите на големите моралисти?! Момичето пита как да върне жеста на приятеля си, а не дали да го върне. Ако имате нещо против къде има обица или на колко години е започнала сексуалния си живот, вървете да си... Тези мнения си ги споделяйте на БФФ-та, на мама, на тати, обаче в тая тема нямат място и модераторите би трябвало да ги трият, защото са off-topic.

По темата - експериментирай, то ще си покаже как най му харесва
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    In another dimension
    Бе к***а си ти трай квото и на който си искам ще правя да ли сега или след 2 год., както съм писала по горе обичам човека и иска да му е кеф.А не някви инфантилни напатки1
    Потърси значението на думата "курва".

Много благодаря на fenasf, кое да му "проверявам"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си