- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
да не мисля че има нещо страшно в тях...тва са просто едни хора в уж смешни костюми които се опитват да забавляват хората не да ги плашат....
Да,страх ме е и не намирам смисъл защо ме е страх![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
някой май е взел много насериозно Стивън Кинг ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не ме е страх от клоуни, но не ги харесвам. Никога не са ми били забавни.
Оф боже клоун като клоун. Хората с това си изкарват прехраната, а вас от клоуни да ви е страх...
Клоуните са педофили...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
ДА! Защото са страшни, а и плюс това съм гледала достатъчно филми с гадни и страшни клоуни. Бляяя..
Не, не ме е страх - по-скоро клоуните са ми досадни с изтърканите си номера.. бляк
Иначе не обичам да гледам много страшни филми , щото после изперквам, та затова и сигурно не ме е страх![]()
Нямате си на представа колко клоуни мразят работата си.
Иначе по темата-не ме е страх.Както каза някой по-горе някой е взел прекалено насериозно Стивън Кинг.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Хахах не не ме е страх... П р о с т о не виждам от какво да се с т р а х у в а м хд
От какво да ме е страх?! a? what you said?
Последно редактирано от sapphire5 : 04-12-2012 на 11:20
Нахахахах, да. Като бях мъничко фъстъчеимах непоколебимото усещане, че зад широката усмивка и всички смехории, дето правят, в погледа им проблясват съвсем невесели пламъчета. Подсъзнателно, ест., ама и досега имам частица от тва хД
Изглежда доста хора ги е страх от клоуни .
<<< май наистина са си страшни![]()