- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
Страх ли ви е от клоуни и защо?
аз умирам от страх... не знам точно защо, но мисля,че има нещо общо ,с това,че като бях малка, един клоун "ме нападна"... искаше да си играем![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Не,нищо страшно не виждам в тях,те просто искат да забавляват хората![]()
Гледайте "То" или прочетете книгата на Стивън Кинг и ще разберете,защо са страшни клоуните![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
аз знам защо си ме е страх^^я ми кажи сюжета на кратко, че се каня да го гледам ама... ме е страх
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
да ама като си на 4 години, и някъв маскиран с червена коса започне да ти шари по лицето с пръсти е СТРАШНОПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Ами ако се появи ивднъж страшен клон от под леглото, разбира се, че ще ме хване страх. Иначе не !![]()
I understand. I just don`t care !:P
Я, тема за менами да, страх ме е .. от малка съм така..никога не са ми били забавни
Аз го гледах, чела съм и част от книгата, обаче пак не ме е страх... O.OПървоначално написано от WesCraven
Не се страхувам от паяци и всякви такива гадини , единствено от тъпите шибани клоуни като бях на 6-7 гледах ТО и от тогава така .. И баща ми като си татуира един клоун на гърба откачих
Интересни са ми хората, които се страхуват от тях.
Да те е страх от паяци, змии, буболечки и т.н. е окей, но клоуни? Винаги ми е било странно.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Я кажете сюжета на "То" и името му на английски, че се заканих да го гледам. Иначе от клоуни не ме е страх.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ItПървоначално написано от ccdesigns
http://zamunda.net/details.php?id=138056&hit=1
Препоръчвам обаче книгата. Филма не струва!
И спря да се върти за миг земята..
Мислех си, че е It, ама попринцип рядко превеждат точно на БГ![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
xaxa не![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
а... има ли кървави сцени и... МНОГО стряскащи моменти?![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Не ме е страх от клоуни...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не. Но винаги са ми били чудни хората, които се страхуват от клоуни - от какво точно ви е страхВсе пак те са създадени за забавление...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ми и аз не знам. но много ме е страх. някак си.... като те видят на улицата \уличните клоуни\ и започнат да правят нещо с теб... страшно е![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Не. По - скоро, малко ме изнервят.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Аз обичам паяци (имам тарантула), змии и всякакви буболечки, но имам панически ужас от клоуни.Първоначално написано от xoxi
![]()
Беше ме страх като малка, а след като прочетох "То" съвсем се убедих, че съм права да ме е страх.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()