- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
Знаем.Това е,щото ти си интелигентна и имаш само 6ци.Всички те обичат и ти си над всички останали и такива нискобюджетни продукции като "ТО" и такива смешни автори като Стивън Кинг няма как да те изплашат.Напротив,ти си истински и интелигентен човек и намира ужаси,които са световно признати ,като смешни и не добре направени.Разбираме те ,въпреки че е малко трудно след като си толкова умна.Първоначално написано от TheBeatles
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Да питаш някой който го е страх от нещо "Какво толкова те е страх?" е изключително глупаво. Това е все едно да питаш някой "Защо твоят любим цвят е зелено след като моят е синьо?"Първоначално написано от TheBeatles
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Само не разбрах какво общо има нивото ми на интелигентност със това да не ме е страх от клоуни? Нещо връзка не правя... Щом не вярваш, ок, а и междудругото много уважавам Стивън Кинг, просто филма за мен не е страшен.Първоначално написано от WesCraven
Защото си изключително интелигентна и знаеш,че тези неща не са се случили .. В смисъл понеже IQ-то ти е над 300 разбиращ нещата и просто няма как да те е страх.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Ами да, не ме е страх. Защо не вземеш да се заядеш със другите 10 човека, писали в тази тема, че не ги е страх, а за мен се хвана точно? Както и да е, знаех си, че все някой ще се намери да не ми повярва. Няма да споря с теб, ок, не вярваш. Твое си мнение.Първоначално написано от WesCraven
Страшни - не .
Забавни - може. По - скоро за малките дечица. :}
“Never sneak up on a vampire.”
мене не ме е страх, даже са ми много смешни, но разбивам тези, които се страхуват
Страх - не.
Ужас.. да![]()
Гадно е, защото възрастните им се смеят от учтивост, а малките се смеят на всичко, дори да не е смешно.. не знам, не ги харесвам просто.
Ужасявам се от тях, но защо не знам !
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
мне
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не,изобщо.Просто като видя някой клоун и се сещам за някой нескопосан старец правещ се на дядо Коледа с накривена жълта брада и отчаяна физиономия
Хаха, гласувах с НЕ.
При мен положението с клоуните е малко странно.
Когато мама ме заведе за пръв път на цирк седнахме на предните места
и по време на шоуто един клоун дойде при мен да се прави на интересен и аз реших,
че е лош и че всички клоуни са зли и трябва да бъдат събрани на едно място като затворниците.
Оттогава колекционирам клоуни (плюшки, куклички, керамични).![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от ivcheto0o
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
хора,да не ви изяде клоуна![]()
![]()
тая тема много замря
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Не помня някога да са ми били смешни,обаче и никога не ме е било страх от тях...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
ДА много.Вероятно заради "ТО".След като прочетох книгата се наплаших още повече.Много са зловещи!!!![]()
![]()
Тоя филм мисля вече да си го изтегля,май целия форум е развил страх от клоуни от негоПървоначално написано от Nikolcheto24
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead