.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли ви е от клоуни?

Гласували
188. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

55 29,26%
  • не

133 70,74%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 170
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.
    Знаем.Това е,щото ти си интелигентна и имаш само 6ци.Всички те обичат и ти си над всички останали и такива нискобюджетни продукции като "ТО" и такива смешни автори като Стивън Кинг няма как да те изплашат.Напротив,ти си истински и интелигентен човек и намира ужаси,които са световно признати ,като смешни и не добре направени.Разбираме те ,въпреки че е малко трудно след като си толкова умна.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.
    Да питаш някой който го е страх от нещо "Какво толкова те е страх?" е изключително глупаво. Това е все едно да питаш някой "Защо твоят любим цвят е зелено след като моят е синьо?"
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Знаем.Това е,щото ти си интелигентна и имаш само 6ци.Всички те обичат и ти си над всички останали и такива нискобюджетни продукции като "ТО" и такива смешни автори като Стивън Кинг няма как да те изплашат.Напротив,ти си истински и интелигентен човек и намира ужаси,които са световно признати ,като смешни и не добре направени.Разбираме те ,въпреки че е малко трудно след като си толкова умна.
    Само не разбрах какво общо има нивото ми на интелигентност със това да не ме е страх от клоуни? Нещо връзка не правя... Щом не вярваш, ок, а и междудругото много уважавам Стивън Кинг, просто филма за мен не е страшен.

Защото си изключително интелигентна и знаеш,че тези неща не са се случили .. В смисъл понеже IQ-то ти е над 300 разбиращ нещата и просто няма как да те е страх.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Защото си изключително интелигентна и знаеш,че тези неща не са се случили .. В смисъл понеже IQ-то ти е над 300 разбиращ нещата и просто няма как да те е страх.
    Ами да, не ме е страх. Защо не вземеш да се заядеш със другите 10 човека, писали в тази тема, че не ги е страх, а за мен се хвана точно? Както и да е, знаех си, че все някой ще се намери да не ми повярва. Няма да споря с теб, ок, не вярваш. Твое си мнение.

Град
    California.*
    Страшни - не .
    Забавни - може. По - скоро за малките дечица. :}
    “Never sneak up on a vampire.”

Град
    na nebeto
    мене не ме е страх, даже са ми много смешни, но разбивам тези, които се страхуват

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не ме е страх. Даже им се кефя.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Страх ме е.

Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Страх ме е.
    \/

ха-ха-ха Не!

Мега фен Аватара на ameli
    Страх - не.
    Ужас.. да
    Гадно е, защото възрастните им се смеят от учтивост, а малките се смеят на всичко, дори да не е смешно.. не знам, не ги харесвам просто.

Град
    Плевен
    Ужасявам се от тях, но защо не знам !
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Мега фен Аватара на mynichka
    мне
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    не,изобщо.Просто като видя някой клоун и се сещам за някой нескопосан старец правещ се на дядо Коледа с накривена жълта брада и отчаяна физиономия

Супер фен Аватара на Exothermic
    Хаха, гласувах с НЕ.
    При мен положението с клоуните е малко странно.
    Когато мама ме заведе за пръв път на цирк седнахме на предните места
    и по време на шоуто един клоун дойде при мен да се прави на интересен и аз реших,
    че е лош и че всички клоуни са зли и трябва да бъдат събрани на едно място като затворниците.
    Оттогава колекционирам клоуни (плюшки, куклички, керамични).
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не,нищо страшно не виждам в тях,те просто искат да забавляват хората
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    хора,да не ви изяде клоуна тая тема много замря
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не помня някога да са ми били смешни,обаче и никога не ме е било страх от тях...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Не помня някога да са ми били смешни,обаче и никога не ме е било страх от тях...
    me too..

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    ДА много.Вероятно заради "ТО".След като прочетох книгата се наплаших още повече.Много са зловещи!!!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24
    ДА много.Вероятно заради "ТО".След като прочетох книгата се наплаших още повече.Много са зловещи!!!
    Тоя филм мисля вече да си го изтегля,май целия форум е развил страх от клоуни от него
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на Transform
    Вярно ли е че има и втора част?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си