- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Китен или Слънчев бряг ?
3дравейте !
Чудя се къде да эаминем на море таэи година. В Китен не съм ходила от мнооого малка и нямам никакви спомени ,пък и със сигурност от тогава има някакви эначителни промени. В Слънчев бряг ходих последните 2 години и имам представа эа цялата дъндания и всички въртележки ,които ми вэимат эдравето и паритеНе энам эащо ,ама яко ми се е набила идеята эа Китен. Та ,айде някой, който скоро е пътувал до там ,да ми каже как е хаЛвата
Гот ли е ?
Весело лято на всички !
[size=7][b][u]fosse cos
Слънчев Бряг ! По Китен ходият повече семействаПриморско също е много яко
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Ако имаш достатъчно пари, за да не смяташ колко пари ти остават след поредното ядене и пиене - Слънчев....
Ако ще сте повечко хора и трябва да се съобразявате - Китен...
И зависи къде в Слънчев. Ако ще сте на 18 линия, за да кажете, че сте на Слънчев, пак няма сми.
Ако нещо те интересува за Слънчев по-подробно точно тая година - питай, там съм в момента, въпреки че не знам колко съм обективен, защото ме разочарова супер много този път.
Зависи какво точно искаш. В Китен е по-спокойно и до колкото знам ще има по-малко хора на плажа, до колкото в Слънчев навалицата ще е повече, но там според мен е по-забавно![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Идеята ми не е да се хваля къде съм ходила на море ,а просто да иэкарам приятно.Първоначално написано от amk933
И на двата курорта сме намерили добри оферти , на първа и втора линия. И не ,няма да сме много хора - само 2
![]()
Мисля ,че вече веэната се наклонява към 3-та година Слънчев бряг![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Хахахах :д как въобще можеш да питаш такова нещо ? Разбира се,че Слънчев Бряг.
+1 заформят се много яки партита на какаоПървоначално написано от againstyou
Като са пълни говна дай ти някое предложение? Аз съм за Съни иначе.Първоначално написано от BrigadeSUD
Ако ще се смазвате и искате да се забавлявате - съни,
ако ходите да си починете и не искате дандандия - Китен.. толкова е просто![]()
Китен точно в последните години е "най-спокойното" място
въобще не можеш да релаксираш, постоянно има хора по улиците и по плажа, нищо че е малко градчето
приятно е и цените не са като на слънчев бряг..
няма голям избор откъм дискотеки, ама вечер за 15 минути с безплатния автобус сте в приморско и си правите купона отвсякъде
така че лично аз бих предпочела Китен..
в слънчев бряг са 90% от туристите и селяните.
щото едва ли не , това е най-якото място по черноморието и само там ходят.
Не едва ли не, просто си е най-якото място по българското черноморие.Първоначално написано от bloodyF
![]()
я дай да видя офертитеПървоначално написано от Presley
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По принцип Слънчев бряг, но щом ще ти е трета година вече, а не си била в Китен, може и да пробваш там, за да видиш какво е .
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
покажи наистина офертите за сънито. Някой друг, ако има някакви по-поносими, също може да сподели.
Благодаря
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Охо .. най-вече там !Първоначално написано от SunSmile
![]()
То в Слънчев не е почивка там е яко купон ...
За почивка Китен ест.
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
хаха е ебаси чуденето пада
ако имаш пари и отидеш в китен,а не в слънчев трябва да си най-големия балък на света![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
В Слънчев Бряг съм си от няколко седмици вече , жалко че може и да не хвана Armin Van Buuren :\
gummybear ♥
Слънчев бряг![]()