- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕСК В МОРЕТО
Аз съм правил, въпреки че не беше пълно проникване. Беше яко, особено от факта, че плажа беше пълен и на няма 10 метра от нас беше пълно с къпещи се хора![]()
И двамата си бяхме облечени с бански, като момичето ме беше обкрачило, докато аз съм стъпил на дъното. Както си се натискаме, просто и отдръпнах банския и я натиснах надолу. Почити не проникнах, тъй като от една старна беше невъзможно (водата отмива всичко), а от друга не исках да и вкарвам вода навътре. После се оставихме само на вълните да ни поклащат нагоре-надолу, в един момент тя ме стисна силно с крака, натисна се надолу и я усетих да свършва. Тръпката беше огромна и сигурно дълго още ще си го спомняме.
във водата не ми изглежда мн добра идея , щото сякви инфекции могат да се хванат ... но на плажаа... мммм ... 100 % бих опитала ..
![]()
![]()
Аз не бих правила.Водата освен,че е мръсна е и солена..и може да си докарате много ''приятни'' инфекции,момичета.
Believe in yourself.
Най-добре си е в леглото ама като сте решили...........
Insieme assassini !
Засега нямам такива планове, но и не ме привлича това предложение по някакъв начин.
Принципно трябва да се внимава,защото водата в морето не е от най-чистите ,а понякога от водата при полов акт се получава дразнение... Внимавайте,ама пробвайте ,ако имате желание
Божее.. миналата година ходих на лагер с гаджето ми и правихме за първи път във водна среда секс като цяло! НЯМА по-готино усещане, но не е много хигиенично, но все пак не е за изпускане!
Действай!!![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Басейн!
Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!
правил съм го В джакузи но момичето се оказа девственно и после оп кръв потече.
О инфекции има.. патила съм си, по-добре недейте...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..