.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аз съм правил, въпреки че не беше пълно проникване. Беше яко, особено от факта, че плажа беше пълен и на няма 10 метра от нас беше пълно с къпещи се хора

И двамата си бяхме облечени с бански, като момичето ме беше обкрачило, докато аз съм стъпил на дъното. Както си се натискаме, просто и отдръпнах банския и я натиснах надолу. Почити не проникнах, тъй като от една старна беше невъзможно (водата отмива всичко), а от друга не исках да и вкарвам вода навътре. После се оставихме само на вълните да ни поклащат нагоре-надолу, в един момент тя ме стисна силно с крака, натисна се надолу и я усетих да свършва. Тръпката беше огромна и сигурно дълго още ще си го спомняме.

във водата не ми изглежда мн добра идея , щото сякви инфекции могат да се хванат ... но на плажаа ... мммм ... 100 % бих опитала ..

Голям фен Аватара на dami666
    Аз не бих правила.Водата освен,че е мръсна е и солена..и може да си докарате много ''приятни'' инфекции,момичета.
    Believe in yourself.

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Най-добре си е в леглото ама като сте решили...........
    Insieme assassini !

Banned Фен
    Засега нямам такива планове, но и не ме привлича това предложение по някакъв начин.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Принципно трябва да се внимава,защото водата в морето не е от най-чистите ,а понякога от водата при полов акт се получава дразнение... Внимавайте,ама пробвайте ,ако имате желание

Божее.. миналата година ходих на лагер с гаджето ми и правихме за първи път във водна среда секс като цяло! НЯМА по-готино усещане, но не е много хигиенично, но все пак не е за изпускане!
    Действай!!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Град
    България
    Басейн!
    Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!

правил съм го В джакузи но момичето се оказа девственно и после оп кръв потече.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    О инфекции има.. патила съм си, по-добре недейте...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си