- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Hа кой аватара..от двата предишни?VOL.3
natalka00
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
и двата
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ashenvale
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Предния.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Nestlee
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
защото съм егоистПървоначално написано от Nestlee
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
и двата :P
Pamaa
Humans need fantasy to be human.
Sunshinebabybyy
Pamaa
Първоначално написано от zlatit0o
И двата![]()
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Първоначално написано от vaniee
И двата
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от ValLoveYa