- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Намисли дума преди да влезеш ||vol. 3 ||
обувка![]()
Спиш с..?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
свещник![]()
Не излизаш навън без..?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
хляб![]()
Яде ти се..?
яде ти се часовник
най-добрият ти приятел харесва ...![]()
Passion is Fashion ;]
комар![]()
![]()
![]()
Решеш си косата с...
крак![]()
.
Спиш на...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Къща
Пееш като...?
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
морков![]()
ядеш като....
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
телевизор![]()
приличаш на...
корем![]()
Смееш се като..?
камион![]()
![]()
говориш като...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
бургер![]()
Голямата мечта ти е..?
суши![]()
целуваш се като......
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тракторист![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш мръсни помисли към...?
полицай....
Влизаш в къщата на Кадафи, караш го да се нагъзи и му вкарваш ................ в задника с думите: това е, защото уби рибката ми! xD
"Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to...." Stephen King :3
стол![]()
![]()
Гледаш като...
Humans need fantasy to be human.
зала/спортна
/
В момента искаш да прегърнеш...
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
слушалка
яде ти се...
прах
Смееш се като..?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
телефон![]()
Целуваш ..?
камион![]()
Мечтаеш си да срещнеш...
Humans need fantasy to be human.
картина![]()
Най-често си говориш с..?