.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от theseveredgarden
    Между другото подобно отношение към външния вид на един способен човек има (айде да не казвам "само", защото не знам навсякъде другаде как е), но главно в България...

Значи може да си най-добрия, но няма да те назначат, щото имаш елфче на гъза? Ебахти смешковците...
    Да, могат и са в правото си. Речникът ти е показателен. И човекът с проблемите в Япония - не, точно японци не са направили компромис с произхода ти, само за да си измислят извинение. Татуировките са личен избор, но с въображаемите плюсове се приемат реалните минуси. Аз лично не харесвам татуировки и според мен който си прави, в 90% от случаите избива някакви комплекси и не си уважава тялото.

Пречат особено ако са на много видно място като вратът,лицето,ръцете.... а за работа в офис,банка или някаква държавна ,и дума не може да става за татус .

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Речникът ти е показателен.
    Извинявам се много, какво знаеш ти за речника ми?

Отворко.

Речникът ти е показателен.
    Извинявам се много, какво знаеш ти за речника ми?

Отворко.
    айде, г*з - думата е даже в авто-цензурата на форума, особено е*ахти, смешковци. Засега толкова. И къде точно знаеш как е, че това отношение било САМО в България?
    И имам някакво предвуствие, че си под 18.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Хаха...може да имаш предчувствие, но явно не си спал на Ванга в доматите.... на 22 съм и съм 4-ти курс в СУ. Нещо, което на теб няма как да ти се случи..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Между другото подобно отношение към външния вид на един способен човек има (айде да не казвам "само", защото не знам навсякъде другаде как е), но главно в България...

Значи може да си най-добрия, но няма да те назначат, щото имаш елфче на гъза? Ебахти смешковците...
    Да, могат и са в правото си. Речникът ти е показателен. И човекът с проблемите в Япония - не, точно японци не са направили компромис с произхода ти, само за да си измислят извинение. Татуировките са личен избор, но с въображаемите плюсове се приемат реалните минуси. Аз лично не харесвам татуировки и според мен който си прави, в 90% от случаите избива някакви комплекси и не си уважава тялото.
    Това може да го каже точно човек, който няма грам понятие с идеята на татусите.
    Само да те светна, че при интервю за работа, никой не те кара да влезеш чисто гол, за да види дали случайно нямаш някъде татус.
    Дори и да е по ръцете, независимо мъж или жена си, винаги има как да се скрият, така че работодателя ти да не разбере, че имаш татус. Ако някой ден го види, на какво основание ще те уволни, ако не е доволен? "Причина за уволнение-татус"...агахахахахахааха
    Кефя се, че има хора, дето си баят на изуст...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на Cap
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88

Това може да го каже точно човек, който няма грам понятие с идеята на татусите.
    Само да те светна, че при интервю за работа, никой не те кара да влезеш чисто гол, за да види дали случайно нямаш някъде татус.
    Дори и да е по ръцете, независимо мъж или жена си, винаги има как да се скрият, така че работодателя ти да не разбере, че имаш татус. Ако някой ден го види, на какво основание ще те уволни, ако не е доволен? "Причина за уволнение-татус"...агахахахахахааха
    Кефя се, че има хора, дето си баят на изуст...
    Не е точно наизуст, защото на някои места наистина е така ... имам приятелка с малък татус на врата си, която я отрязаха от 2 места. А относно за татусите на ръцете, че имало как да се скрият ----> http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...og&sa=N&tab=wi скрий това и после ми се обади.

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    90% от приятелите ми са с ръкави.Всичките работещи, някои са в институции, други в престижни фирми...кво да ти кажа-има ли желание, има и начин.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    90% от приятелите ми са с ръкави.Всичките работещи, някои са в институции, други в престижни фирми...кво да ти кажа-има ли желание, има и начин.
    Обсъждаме целесъобразност, не начин. 90% е много яко да си цял живот с ръкави заради някаква недомислица.
    Донякъде разбирам хората, които драскат по стени, даже някои неща са красиви. Но по тялото - не, дори "готини" татуси.
    И да, може да те уволнят на основание "неприличен външен вид". А ти ходи доказвай, че при 40 градуса ходиш с дълъг ръкав и са те разкрили с рентген.
    Въобще много се радвам хора, които спорят за спорта, аз самият съм такъв.
    Може от 100 работодателя един да те отреже, но изводът си остава - пречат.

Град
    Да бе, ако си нарисувам цялото лице, или места, които в действителност няма как да бъдат прикрити, та да те уволнят, за неприличен външен вид, или изобщо да не те назначат.
    Аз не споря за спорта, а кротко си обяснявам, пък ти ако искаш си развивай сам теории.
    Аз също не бих си направила ръкави, но на мен не ми харесва идеята да са на моите ръце. А на другите щом си им харесват и не им пречат, кой си "ти", че да обясняваш дали е недомислица, дали е естетически красиво или грозно и прочие (под "ти" не разбирай себе си, а по принцип).
    Аз пък искам да си татуирам мемориал на гърба...сигурно ти се струва адски комплексарско, ама като не разбираш, така ще е.

Не става въпрос за това. Работодателят ти може да обожава татуировките, може и самият той да е татуиран. Но не е в интерес на бизнеса му да назначава хора с татуировки, понеже влияе на клиентите. Изключение правя за самите студия за татуировки, може би дори за някои заведения с определен стил, в които се вписва (например стилни татуировки за ресторанти с източна кухня). И това не е атомна физика, за да не го разбирам. Не сме длъжни да харесваме еднакви неща. Ако е трябвало да имаш мемориал на гърба, щеше да се родиш татуирана. Това е последният ми коментар в тази тема.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Още един път казвам, ако може да се скрие, не е проблем. Дискутирали сме го в гимназията по един от предметите на цикъла Философия. Точно разговаряхме за интервютата за работа и татуировките. И някой беше споменал, че сервитьори или бармани не взимат, ами аз работих като сервитьорка на Златни пясъци, а имам татос на китката. Обслужвала съм както млади хора, така и възрастни и то чужденци и никой не ми се е възмущавал.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Не става въпрос за това. Работодателят ти може да обожава татуировките, може и самият той да е татуиран. Но не е в интерес на бизнеса му да назначава хора с татуировки, понеже влияе на клиентите. Изключение правя за самите студия за татуировки, може би дори за някои заведения с определен стил, в които се вписва (например стилни татуировки за ресторанти с източна кухня). И това не е атомна физика, за да не го разбирам. Не сме длъжни да харесваме еднакви неща. Ако е трябвало да имаш мемориал на гърба, щеше да се родиш татуирана. Това е последният ми коментар в тази тема.
    Е, прав си, тя баба ми сигурно е трябвало да почине, преди да се родя, че да имам мемориал на гърба с нея....ти малоумно ли си???
    Никой не те кара да харесваш татуси, но да обясняваш, че тея, които имат са комплексари е жалка история.
    И, повярвай ми-ако ходиш и си навираш ръкавите в очите на клиентите, може и да е проблем за бизнеса.Когато са добре прикрити-не пречат никому...капиш? Или ще си разтягаш още безумни локуми?

anonymous708973
    Guest
    Уф. И мен ме притеснява тоя факт, ама всъщност... аз искам татуировка по продължение на гръбнака, това няма как да се види...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Е,ако си татуираш свастика на челото,като чичо Чарли - да ще пречи.Но ако,примерно,си татуираш айфеловата кула на члена,това няма да пречи поради факта че клиентите няма да ти гледат хyя...да се надяваме.
    Да не земе да го види шефката, че ще има причина за какво да го уволни.

Само да не е шефа, че ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си