- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- LOVE .. Party ... SEX .. LIFE and other ..!
Просто е трагично да видиш момиче '97 набор с никнеймbitch да пише подобни работи.И сега разведрява обстановката с една "гореща сцена",която се очаква да се хареса от доста хора,но всъщност аз все пак я смятам за плоска,скучна и с нищо заинтригуваща.![]()
Занимавай се с рисуване,може нещата там да ти се получат,защото писането не ти се отдава.И преди да ми се нахвърлиш и да ми кажеш "на който не му харесва да не чете","не ви искам мнението" и други подобни фрази,с които просто показваш,че не приемаш (сериозна) критика,искам да ти кажа,че това е форум,в който всеки може да се изказва както си иска.Нали си публикувала труда си точно за това-да видиш на кой му харесва и на кой не и да приемаш коментари,било то и негативни.
Рисуване,фотография,КНИГИ-много опции..моето мнение е,че писането не е една от тях.И все пак си запази творенията де,ще е интересно да си ги четеш след години..Чудно ми е какво ще мислиш тогава.
peace. \\//
отварям си чадъра за нещата,които ще завалят след малко
.. но беше прекъсната. Тогава без да поглеждам казах: "остави ни". Никакъв отговор. Тогава се наддигнах и видях Джейк. Боже какво правише той тук??
"Не чу ли момичето?" – каза Майк. Джейк спокойно отвърна "Чакам те вън, Лорета". Какво ли искаше? Станах от Майкъл и се запътих към вратата. "Къде тръгна?" –попита той. "Отивам да видя какво иска Джейк!" - отвърнах аз, като излезнах. Всички ме гледаха втренчено, но аз просто слезнах по стълбите и изленах на двора. Потърсих с поглед Джейк и го видях да седи на хамака. Отидах до него и го попитах : " Какво има?". "Нали си спомняш, какво ти казах днес по-рано?" - каза той. Аз кимнах. "Е, трябваше да ти го кажа досега, но чаках идеалния момент, обичам те" – каза той като се изправи и застана с гръб към мен. "Джейк и аз те обичам , но като приятел нищо повече" - отсяках аз. "Знам и от това ме боли най-много, но имах надежда, както и да е трябва да тръгвам, ще се видим" - сбогува се той, без дори да ме погледне. Стана ми гадно от това. Легнах на хамака и започнах да мисля. "Лори , Лори"..
Абе ся какъв ви е проблема на всичките който обиждат тази тема!![]()
![]()
![]()
и тоя писал "И к`во" найш ли кът ти лепна ши викъш И зъ`ко?
егати нахалитета брат тука сте ебати хората злобни
![]()
знам,че и мене ся ши взечете да обиждате ама замислете се малко ако вие бяхте на мястото на момичето ххубу ли ши ви е да ва критикуват била ми 97 набор ми квот ще да е кво ви бърка тва да ба е*а и в лешовете СМЕШНИ
айде да го духате всички който я нападате и тва е!!!!!!!! СЪС ЗДРАВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВЕЧЕ НЕ ЩА ДА ВИЖДАМ КРИТИКИ ТУКА КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТЕМАТА АЙДЕ "Х" Е ГОРЕ![]()
Oh, that was soooo wrong...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По "творбата" - хубаво е, че си решила да се занимаваш с нещо градивно. Хубаво е и че се опитваш да пишеш. Обаче... еми и на мен не ми харесва като цяло. Много малко думички слагаш, много къси изречения, така на части както го пускаш е ужасно скучно и за капак на всичко страхотно предвидимо. Още като прочетох "имам да ти казвам нещо" и ми стана ясно xD
А по тематиката и... не ти ли е рано да говориш за момичета, които не помнят с кого са спали на предната вечер ? Аз ли съм старомоден, времената ли са други...
А, и ако още един път ти се прииска да напишеш "Като не ви харесва не четете" ще ти напомня ти сама какво си казала :
" п.с: Пишете коментари , за да знам дали да продължавам ! "
П.П. се пише, и означава послепис. Post Scriptum е на латински и в българския не го използваме... Както и да е.
И накрая, един съвет : Може и да имаш някакви идеи, обаче ще те посъветвам едно как да усъвършенстваш писането си. Чети ! Чети книжки, списания, вестници, статии, форуми... просто чети !
Така...сега за всички които искат да прочетат ИСТИНСКАТА история,която всъшност е писана от МЕН в края на поста ми ще обясня как могат да го направят понеже не мога да слагам линкове.bitch97 доста малоумно от твоя страна да крадеш чужди историйки.Малко си я попроменила (и то в лош смисъл,защото оригинала е доста по-добър),но да не мислиш,че това те прави нейн автор?Предполагам не си схванала дори и малка част от това което написах,защото то е за хора,които са малко по-напреднали в умственото си развитие и са достатъчно изобретателни,за да измислят свои историй.Направо ме хвърли в пропастта,че си я пуснала няколко дни след като аз съм пуснала истинската,а и фактът,че началото ти НАПЪЛНО съвпада с моето,както и заглавието.Както и да е.За тези които са си направили труда да хвърлят един поглед на поста ми:Това не е нейна история.bitch97 (уважаемата авторка) наистина си е една голяма bitch.Сега ето и как може да намерите истинската история:влизате в капризен.ком , след това в Лично творчество и след това търсите история със заглавие СЕКС,ДРОГА,ХОРА,ЛЮБОВ.(Една седмица от живота ми) (само,че написано на английски (най-вероятно ще е още на първата страница))Благодаря на всички,които са прочели истинската версия (моята версия) !
ПС: КАПРИЗЕН.КОМ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ МАДАФ.......![]()
И аз искам да добавя нещо. Първо, така наречената ти историйка не струва. Имаш хиляди грешки, липсат описания, всичко много претупано и блудкаво, на всичкото отгоре и крадено от части. Личи си, че не си родена, за да пишеш и да копираш, и да не, нас можеш да излъжеш, но себе си- не. Очевидно, че истината обаче излиза на яве. Не знам какво правят във вашия сайт с хората, които злоупотребяват с чуждия труд, но мисля, че е редно да се извиниш.
П.П. Препаботения ти, краден боклук не струва.![]()
мишки
Достатъчно.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮