- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На вас случвало ли ви се е? /Лубрикант
Здравейте,с приятелката ми си купихме лубрикант (Durex/ Cherry),но когато и сложих на котето тя ми каза,че нещо и щипе.След което и аз си сложих на *** и на мен започна малко да ми щипе (около гемчето).На какво се дължи това?Възможно ли е да е от лубриканта?
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
Може, да. Случвало ми се е това с Durex play O. Може да не ви понася просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре, но това не значи,че с всеки лубрикант ще е така нали? А за протокола само в началото щипеше 2-3 минути и после спря,при мен,а приятелката ми се изми и после се изтри с мокра кърпичка.
Я опитайте да си купувате презервативи Sportex. Те вървят с лубрикант. Добри са и кондомите, и лубриканта.Първоначално написано от Lucifercho
Вас за анален ли ви трябва или за нормален си секс?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За нормален попринцип,защото любовната игра понякога е доста дълга или някой олигофрен ни секне и тя пресъхва,а не искам да я боли когато и го вкарвам.Иначе сме ползвали Спортекс,но не и лубриканта...
Ем според мен с малко френска изобщо няма да има нужда от лубрикант.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Бате само плюене по органите му е майката мани ги тия измислени ... другия вариант е свинска маз :Д 100% натурал
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ще пробваме със свинска мас,но имам една дилема: С решетъчна лъжица ли да греба от буркана или с черпака...
Плюнката му е мамата! Без нея не става!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
С вилица!Първоначално написано от Lucifercho
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
И на мен ми щипе тоя с черешата..![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Ясно,проблема е решен.Благодаря за смислените отговори.Другия път ще е с маргарин или олио![]()
Вземете си масажния.
Знам, че малко късно се включвам, но съм доволна от него.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мирише ужасно и е гаден на вкус. Също така смазващите му качества си заминават бързо и е необходимо по-често мазане. Това са моите впечатления.Първоначално написано от kalpazanka
Бебешкото олио е чук за тея екстри, а и е най-безопасно![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Пълни глупости. Само него си ползваме, когато имаме нужда от лубрикант.. ти развален ли си купил или какво нз, но нашия е точно масажния, пък е без какъвто и да е мирис, а до сега не се е спичал/изсъхвал..Първоначално написано от Done
![]()
щяха да са глупости ако не се бях убедил сам.. говоря за масажния на Durex :Първоначално написано от Eclipsercho
Edit : сега се загледах в моя. Не е с алое вера а с витамин Е. Освен това му е и изтекъл срока до 3.2011г, но съм сигурен че си беше гаден още като го купувах...
е купих го от Билла... Но беше преди 2 години някъде. Може този с алоето да е по-добър. Както и да е.Първоначално написано от Eclipsercho
PS: ето реална снимка на това което имам :
![]()
Мислим такъв да си вземем Durex.Дано с него да няма проблеми.
бебешкото олио не трябва да се използва в комбинация с презерватив , защото го повреждаПървоначално написано от IvCheToOoOo
![]()
иначе наистина работи като лубрикант ... аз досега не съм използвала лубрикаант обаче ми се иска да си взема и освен този с черешата , класика и масажния какви други има на дюрекс ?
http://www.durex.com/bg-BG/Products/...sHomepage.aspxПървоначално написано от tinkiwinkidipsi
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
не щипе , слагаш лубриканта почва да щипе.
Чудно от кое щипе ?![]()
Никога не съм мазал някое момиче с нещо , т.е не съм срещал затруднение![]()