.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на qkakukla2

Въпрос относно цикала ??? Моля бързи отговори

Така моят въпрос е следният. Когато пиеш витамин Ц за забавяне на цикала и след време вече като ти дойде повече ли дни продължава? Моля ви помогнете ми спешно е!

Голям фен Аватара на bet3to
    При всеки е различно

На всеки организъм витамин С действа по-различен начин. Препоръчвам ти да не използваш такива неща, за да си забавяш/предизвикаш цикъла, защото дори и да успееш, после се разваля нормалния ритъм. Ако ти е чак толкова наложително, най-добре е да се консултираш с лекар какви медикаменти да приемаш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Абе вие тъпи ли сте, какви сте????
    Първо, тва е петдесетата тема с този въпрос WTF? Или си съобразявайте морето, или си бутайте тампони, или правете каквото знаете, за какво един и същи въпрос по милион пъти...
    Сега към въпроса ти... Ами, няма как да знам дали след като се нагълтам с витамин Ц ще ми продължава повече цикъла, защото просто не съм толкова тъпа, че да се нагълтам с витамин Ц по начало Имате ли някаква представа, че всъщност това може да е доста опасно? Ама какво ли обяснявам, имате си родители за тая цел...

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Аз миналата година пих витамин Ц и го забавих заради морето и поне при мен после си беше нормално.
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Само да кажа за тези хора които са използвали изразът "нагълтване с витамин Ц ". Изпих само 1 хапче и ми беше достатъчно забавих цикала с 6 дни...

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Първо, тва е петдесетата тема с този въпрос WTF? Или си съобразявайте морето, или си бутайте тампони, или правете каквото знаете, за какво един и същи въпрос по милион пъти...
    Сега към въпроса ти... Ами, няма как да знам дали след като се нагълтам с витамин Ц ще ми продължава повече цикъла, защото просто не съм толкова тъпа, че да се нагълтам с витамин Ц по начало Имате ли някаква представа, че всъщност това може да е доста опасно? Ама какво ли обяснявам, имате си родители за тая цел...
    Нямаше нужда от този безсмислен отговор който си написала като незнаеш недей пиши и това е сега на мен това с какво ще ми помогне ??? Направих тази тема за да разбера отговорът на въпроса ми, а не да чета глупави и некоректни мнения.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    При всеки организъм е различно - лично при мен менструацията след това е по-обилна, но не и по-продължителна... А при теб как ще протече не можем да кажем

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Нямаше нужда от този безсмислен отговор който си написала като незнаеш недей пиши и това е сега на мен това с какво ще ми помогне ??? Направих тази тема за да разбера отговорът на въпроса ми, а не да чета глупави и некоректни мнения.
    Еми да, права си, с нищо няма да ти помогне, защото за съжаление акъла трудно идва при някои хора, ама трябваше да опитам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си