- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв фон дьо тен използвате през лятото
Лятото много рядко ползвам ... Плюс това като почернея и после като си сложа ФДТ, дори най-тъмния който имам ме кара да изглеждам беличка ;д
Иначе ако случайно ми се наложи да сложа, винаги отгоре слагам и пудра, за да не се "разтека"![]()
Слагам си,но по-рядко.Пак е на същата марка,но е с един тон по-тъмен,заради тена ми.
Аз ползвам пудра и/или коректор.
Ако не се бъркам термалната вода правеше грима по-трaен (не съм сигурна дали е така, ако не съм права моля просто някой да ми пише ЛС да редактирам поста)
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
През лятото избягвам да слагам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от gummybear
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
и моя е такъв, за лятото е идеален, тъй като съдържа и слънцезащитни съставки и мирише точно като слънцезащитен крем, много е приятенПървоначално написано от brutaLxxbunny
Абе хора що се клепате само с глупости ;хх Аз зимата не си слагам вие лятото .. Ползвам пудра и то много много рядко през 'обикновенните' дни. Слагам си само за официални случай.Иначе пудри много имам , но тази ми е фаворит ;д :
![]()