.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Лятото много рядко ползвам ... Плюс това като почернея и после като си сложа ФДТ, дори най-тъмния който имам ме кара да изглеждам беличка ;д

Иначе ако случайно ми се наложи да сложа, винаги отгоре слагам и пудра, за да не се "разтека"

Слагам си,но по-рядко.Пак е на същата марка,но е с един тон по-тъмен,заради тена ми.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз ползвам пудра и/или коректор .
    Ако не се бъркам термалната вода правеше грима по-трaен (не съм сигурна дали е така, ако не съм права моля просто някой да ми пише ЛС да редактирам поста )
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Май това е моят:
    +1 и моя е такъв

Мега фен Аватара на Hilary_
    През лятото избягвам да слагам ..

Повече от фен

Re: Какъв фон дьо тен използвате през лятото

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Проблемът с разтичането ме кара да ви попитам,вие през лятото какъв използвате.Или знаете ли за нещо,с което да се намаже човек преди да сложи фон дьо тена,за да го задържа..
    не ползвам ,защото с фон дьо тен на слънцето после цялата съм в пъпки .. аз ползвам пудри
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Фон-дьо-тена ми е такъв - http://www.shopforbeauty.eu/product/...-i-spf-15.html

Като пудра ползвам матираща за проблемна кожа на Балеа.За основа ползвам матиращ крем на Балеа пак.
    и моя е такъв, за лятото е идеален, тъй като съдържа и слънцезащитни съставки и мирише точно като слънцезащитен крем, много е приятен

Град
    WonderLand .. **
    Абе хора що се клепате само с глупости ;хх Аз зимата не си слагам вие лятото .. Ползвам пудра и то много много рядко през 'обикновенните' дни. Слагам си само за официални случай. Иначе пудри много имам , но тази ми е фаворит ;д :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си