На другия ден чаках да ми се обади да се видим по – рано,но явно беше решил да се виждаме направо довечера. Наще се приготвяха да излизат а аз го чаках да дойде. След минути останах сама и седнах на компютъра за малко докато го чаках. По едно време телефона звънна.Вдигнах и той започна да ми говори задъхано:
- Сама ли си?
- Да. Какво се е случило?
- Нищо,след малко идвам.
И точно след 5 секунди се звънна на вратата. Изтичах да отворя и както бях по къси панталонки и леко изрязана фланелка когато ме видя каза:
- Леле,секси.– и се усмихна доста предизвикателно.
Аз като го видях не можех да кажа същото той беше целия в кръв,но за щастие не беше негова.
- Какво се е случило? – попитах аз.
- Трябваше да убия някакъв,но реши да се бунтува и малко си поиграхме.
- И как си поиграхте? – продължавах да питам докато влизахме на вътре.
- Реших да го наръгам, но се оказа жилав и го наръгах още няколко пъти и така на края се отказа и умря.
Ььь бях шокирана. На края се отказал и бил умрял.Какво по дяволите ми говореше той?Това изобщо моя Ники ли беше? Но само казах:
- Така значи и сега?
- Сега съм само твой,сладурче.
- С цялата тая кръв по тебе?
- Стриптийз ли си просиш? – започна да се смее той.
- И още как – казах аз като не мислех че ще го направи. Но грешка,започна да се съблича. Тананикаше си някаква мелодийка и се движеше в ритъма й. Бавно хвана фланелката си и я вдигаше на горе преди да я свали отново я върна на долу и продължаваше да си пее. Най-накрая я свали и остана с цялата си прелест пред мен и не спираше да танцува. Тръгна към колана си бавно го разкопча, издърпа го рязко и го мушна между краката си,но май прекалено силно дръпна защото някак си се сви. Аз се засмях,но той не се отказа започна да разкопчава дънките си и да ме гледа със с изкусителен поглед. Седях си и му се радвах как се опитваше да танцува с красивото си и оформено тяло.Разкопча ги и бавно се приближи към мен,аз не издържах хванах дънките му и рязко ги дръпнах на долу. Ох,остана по бельо. Беше страхотен. Всичко щеше да е прекрасно ако майка ми не беше влязла в същия момент когато му свалих дънките. Около 10 секунди се гледахме и никой не посмя да помръдне....