- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение размера?
Темата е хипер проста...
И въпроса е към женската аудитория...или към всяко, опитно момиче в областта на секса.
Има ли значение размера на члена? Моя е 17-ка и ми казаха, че е малък...
Разбира се, не се комплексирам...
Хайде вие сте наред...
Как ще ти е малък бе?!?!?!?!??!?!?![]()
![]()
![]()
А иначе размера няма значенеие до колкото аз не бих зарязала момче, защото му е по-малък. Обаче наистина усещането е различно. Ти си се филмирал абсолютно напразно
17 си е екстра ако питаш мене ( поне аз съм на мнение 17-18 златната среда ). Иначе да, размера определено има значение и не само той, дебелината също![]()
![]()
![]()
Има, под 30 не става. Баси, едни и същи теми, една и съща цел (да си вдигате самочувствието, като слушате думи от сорта на "Спокойно, много си ти е голям даже" и т.н..) ехх..
Първоначално написано от Moderatorius
+1
Според мен не е важен само размера, а това какви са уменията на момчето в леглото.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
БАтее... като те интересува добре ли ти е пишока прочети малко статистика... в тоя форум ти си първия с kyр под 23 санта .. на всяка пyтka приятеля е с 20+ и всеки е с 20 + Е6ах тоя чернобил начи !!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Има.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Май ще се наложи да го резне за да разбере- а то тогава... какъв ще е смисълът да знае... Не искаше ли да напишеш "обиколката как е"?Първоначално написано от Zaharinka
Няма значение колко е голям, важно е да знаеш как да го използваш![]()
така е и важното е да има страст ..Първоначално написано от NarutoShippuuden
![]()
На мен 17-18 ми е идеално,даже понякога ме боли , ако е някоя поза за дълбоко проникване. Така че предполагам,че ако е по-голям усещането няма да е от най-приятните....ама кой знаетрябва да се пробва
Има значение,разбира се.И дебелината също.
Believe in yourself.
едни и същи теми през 2 дни...![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Има значение,колкото и техника да ползваш като не прониква достатъчно в теб ще се губи част от чувството.
Има, ама женките не си признават.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.