- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължена коса
Не знам дали е баш за тук тази тема но да преминем към въпроса.. Имам коса за удължаване косата ми е кестенява косата е черна причината е че ми я подариха такава) Искам да си я боядисам дали ще се съсипее препоръчайте ми марки бой или някакви балсами или ддз
![]()
удължението може да си го боядисаш , но първо трябва да разбереш какъв точно е твоя цвят и да намериш същия ! но вземи около 2 3 бои !! защото черно трудно става какъвто и да е било цвят.. аз съм руса и моите удължения трудно станаха светло руси въпреки че в началото бяха тъмно руси.. има една мн хубава боя която използвам за косата и за удълженията 20 лв е италианска ,но нз дали в твоя град ще я намериш трудно се намира в бургас има само 1 магазин в който я продават но провери дали и в твоя град я продават,ако не трябва да си я поръчаш боята е на VITALITY`S
ако ще ползваш VITALITY`S вземи си само 1 тя е голяма иии се разделя на 2 части
Тия удължения са направо отвратителни. Човек да не може да прокара ръка през косата ти...
П.с. Болядисай се ти черна^^
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Зависи.Ако косата е естествена - може,но ако е изкуствена - не.Гарантирам ти тотално съсипване на косата,ако го направиш върху изкуствената.