- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Знаци за Кент - Купе !!
с една приятелка им давахме по 2 еднакви и ги запомняме какви са и като съберат още 2 крещим КУПЕ ;дд и така сме ги били 10:0 :Д голям смях падна (: иначе може и както казва Transform много як знак (:
знаците, които използвам с приятели:
да си оправяне на сутиена
казване на думи свързани с болка (ние играем като непрекъснато казваме думи)
да ритнеш човека леко, ако играете на маса и не се виждат краката ви разбира се
иначе използвам няколко трика , с които да спечелим точка - като погледнем партнора си доста така или нещо такова (все едно имаме кент и го подсещаме, и така противниците да кажат купе и да спечелим точка - но да сме предупредили партньора си иначе ...)
Принципно когато играя, играя с много яки знаци, никой почти никога не може да ги разбере.
1 от 9 на долу трябва да завършва числото пример : първата игра казваш 79 и ти казват кент, след това другата игра казваш 58 и ти казват кент и после на долу слизаш с 7, 6, 5,4,3,2,1 и после отначало, мисля, че това е един много хубав знак !![]()
Дано да съм била полезна.
кото митко казал!
ние имахме много яки знаци.
значи, през цялото време като нямаш кент казваш някакви думи, числа и глупости, но като имаш кент трябва да кажеш животно, което да съдържа буквата ''а'' или нещо от тоя сорт.
непробиваеми до сега за мен знак е хем следиш играта хем знаеш кога партмьора ти има кент ,е този когато започва играта даржиш картите нормално, когато имаш 2 еднакви карти даржиш с дша пръста картите, когато имаш три еднакви карти дървиш с 3 пръста .И така играта се следи от партньора и когато види три пръста той знае че скоро ще има кент и като види 4 пръста бам печелим.
Ако си момче - при КЕНТ си го вадиш.
Ако си момиче - при КЕНТ му правиш свирка и той крещи: "Ааах... Кент... Кент... КЕНТ ХОЛД ИТ ЕНИМОУР!! ААРРРХРХРХХХХХ!!"
![]()