.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тайните общества по света, мит или реалност?

Понеже се рових и не видях подобна дискусия, реших да подхвана темата за тайните общества по света. Който е чел поредицата на Дан Браун няма как да е останал безразличен, въпреки, че голяма част от съдържанието на книгите му е художествена измислица.

Можете да споделите интересен материал за обществата или да споделите дали ви е любопитно?

Е, Череп и кости, Свободните зидари, Розикруцианум, Ордо темплис ориентис, Орден на златната зора, Рицарите тамплиери, Илюминати, Билдерберг, Орденът на Сион, Опус Деи, дали наистина тайно управляват света или...?

П.П. съжалявам ако темата не е за тук, но ми изглеждаше подходяща за раздела.
    I have to remind myself that some birds aren't meant to be caged. Their feathers are just too bright. And when they fly away, the part of you that knows it was a sin to lock them up does rejoice. But still, the place you live in is that much more grey

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Познавам един Злати.
    Той е от тайните общества.
    Зидар е,но от най-висшите и тайни слоеве.
    Зидаро-кофражист е.
    Ахахаахахахахах.
    Бъзикам се.

Ами за Илюминатите съм чувал,че са най-страшните.Някои казват,че на банкнотата от 1 амер. долар има изобразен техният знак със всевиждащото око,както и надписа Нов Световен Ред.Йерархията им е такава,че се делят на нива на просветеност.Най-малко просветени са Мinеrvаls.Те набират и новите членове.След тях са Insinuаt.После са Illuminatus Minor,Illuminatus Major и Illuminatus Dirigens.На върха и най-просветените са Aeropagites.

Не се знае дали ги има тез неща,ама като се замисля не може да няма някакви хора над президентите,политиците и т.н.,които наистина да дережират света.
    Ама 99% от хората мислиш ли,че им пука?
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Сигурно са съществували или все още съществуват, за всяко нещо има доза истина.

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar

Не се знае дали ги има тез неща,ама като се замисля не може да няма някакви хора над президентите,политиците и т.н.,които наистина да дережират света.
    Ама 99% от хората мислиш ли,че им пука?
    Тези общества със сигурност съществуват.Знаете ли че 3 000 семейства имат повече пари отколкото останалите хора???

Може и да има юлиминати , не знам , не съм сигурен , но май почвам да се убеждавам от това което прочетох , гледах

Дори малко ме плашат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си