Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
Преди като бях 70кг често ми се случваше да стане някаква ситуация. Пример давам веднага:

Отностно бокса и спрея - видят ли, че изваждаш бокс, те могат да извадят нож..
Ако извадиш бокс, но не си трениран, как аджеба ще ги набиеш като не можеш да се биеш(за човек, който не знае как да удря).Един трениран нападател лесно би могъл да избегна удар с бокс и да му върна тъпкано на боксаджията. За спрея не знам, но не трябва ли да си в непосредствена близост до него, пък ако са 2ма или повече какво ще направиш???

Ако обаче знаеш доста сериозно да се биеш, в момента, в който някой ти посегне, можеш да му хвърлиш един хубав бой. Гаранция, че повече никой няма да те закача.
Това става заради кухите ви празни глави без никакъв умствен багаж в тях. Нямам на предвид конкретно вашата компания,а повечето ви набори. Нямате някакви смислени цели като момчетата в западните общества занимаващи се с наука,мениджмънт,спорт, самоусъвършенстване, разработване на нови технологии. Не вършите като тях нищо полезно и в главите ви по цял ден бръмчат само бръмбари. В бегето имаме само едно тъпо насилие и агресия,които нищо добро не са донесли на никого в цивилизования свят.