.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

искам помощ

На 20 години съм ,но имам голям проблем Почти винаги съм мислила ,че не съм привлекателно момиче ,притеснявам се от много неща Когато трябва да отида на интервио за работа всеки път си казвам ,че всичко ще е наред и когато отида не е така ,след полувин година си намерих работа,която никак не ми харесва,но за сега ще е така .Наскоро имах изпит за един университет ,които мислих,че ще мине добре ,но когато отидох бях много объркана какво да пиша може би пак от притеснение Имам ниско самочувствие още от както бях в гимназия бях много затворено дете и не общувах много и не ме харесваха доста хора Имах по-сериозна връзка преди година в ,която той скъса с мен и от тогава съвсем станах момиче с ниско самочувствие .
    В момента имам приятел и много го разочаровах като не се справих на изпита както трябваше ( а аз учих за него ) ,той ми показва ,че ме харесва,но аз въпреки всичко съм много неуверена в себе си Защо? Имам чувството ,че винаги го разочаровам
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    В някакво предаване гледах, но не си спомням кой знае колко добре, беше доста одавна. Как да си повишиш самочувствието и имаше неща от типа, да застанеш пред огледалото и да си повтаряш, че ще се справиш, че си хубава жена (в твоя случай), че заслужаваш най-доброто, че можеш всичко и т.н.

Стегни се и вярвай в себе си! На 20 си! Имаш човек до себе си който те обича.. Какво като се проваляш! Пробвай пак и пак! Не се отказвай толкова лесно..
    Какво като бившия ти приятел те е изоставил, защо си се затворила в себе си? Заради него? Ха! Той просто не те заслужава! Усмихни се и гледай само напред!
    You me at six

Хубавото е че осъзнаваш какъв е проблема. Трябва да започнеш да се харесваш такава каквато си- тогава и околните ще те харесват. Опитай се да не мислиш какви са ти недостатъците ами какви качества притежаваш. Въпреки че не разбирам какъв ти е проблема след като приятелят ти те харесва.

Цитирай Първоначално написано от cvetitoyoy
    Хубавото е че осъзнаваш какъв е проблема. Трябва да започнеш да се харесваш такава каквато си- тогава и околните ще те харесват. Опитай се да не мислиш какви са ти недостатъците ами какви качества притежаваш. Въпреки че не разбирам какъв ти е проблема след като приятелят ти те харесва.
    Може би ме харесва,но и аз незнам защо става така ,много пъти издигам стена по-между ни несъзнателно
    Sleda ot liubovta

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Може би ме харесва,но и аз незнам защо става така ,много пъти издигам стена по-между ни несъзнателно
    Може би ?! Ако беше "може би" надали щяхте да сте заедно. Момчето те харесва ТАКАВА КАКВАТО СИ! Спри да мислиш толкова много - кой какво ще каже .. и "проблемите" ти ще изчезнат. Вярвай повече в себе си!

Цитирай Първоначално написано от n3v3r4z
    Може би ?! Ако беше "може би" надали щяхте да сте заедно. Момчето те харесва ТАКАВА КАКВАТО СИ! Спри да мислиш толкова много - кой какво ще каже .. и "проблемите" ти ще изчезнат. Вярвай повече в себе си!
    Не съм сигурна ,че ме харесва такава каквато съм
    Sleda ot liubovta

Точно затова трябва ти да се харесваш- за да останеш безразлична към мнението на другите. Ако не те харесва такава каквато си се съмнявам че ще е с теб.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако по друг начин не става, погледни от гледна точка, че с това мислене вредиш единствено на себе си и е много неуважително към себе си според мен лично да говориш така......
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Ако по друг начин не става, погледни от гледна точка, че с това мислене вредиш единствено на себе си и е много неуважително към себе си според мен лично да говориш така......
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Sleda ot liubovta

Sleda ot liubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си