- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква боя за коса ползвате?
Понеже наскоро се боядисах в червено и искам да видя от кои марки сте доволни.
Аз съм червена и по принцип ползвам Палете, но не е за всяка коса, защото е с много силен окислител. Доста жени се оплакват от тази боя. Моят косъм е дебел и нямам проблеми. Обаче последно ползвах Lady in color, исках много ярко червено, направо като светофар. Е, не ме хвана, станах малко по-червена, но от нея малко сякаш ми поизгоря косата. Хората не са забелязали, но аз си я усещам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не се боядисвам много често .. но когато си правя кичури си вземам тъмен махагон на Престиж![]()
Това за окислителя сериозно не го знаехПървоначално написано от marin4itu
моята коса е много мека и винаги съм имала проблеми с нея,а винаги се боядисвам с Палете C9 A10 (русо)... за да не правя нова тема,бихте ли ми казали тогава някоя друга боя която да не вреди явно толкова на косъма...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Това ми е боята и цвета.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
гарниер и лореал са по-щадящи към косата имат и хубави руси нюансиПървоначално написано от SlowDownBaby
ri41 благодаря,ще го имам впредвит за другия месец![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз също ползвам Палете. Ето защо може и да ми е изтощена косата![]()
Безамонячните бои са дори по-щадящи от къната. Със фризьорка съм говорила.
Ползвала съм безамонячната на Лореал, но не ми хвана хубаво и бързо се отми...
Иначе от амонячните съм доволна от Лореал, Гарниер и Сайъс![]()
И аз не съм доволна от безамонячната, а иначе непрофесионалните бои за руса коса, ползват много силни окислители (гледа се vol или процента 3%=10vol, 6%=20vol, 9%=30vol и 12%=40vol), колкота е по голям процента, толкова повече гори косата. В стремежа да известли повече, слагат по-силен окислител. Ама това няма смисъл, ако крема не е хубав.
Мен ме изрусяват с 20vol и си става русо, а не рижаво, както при изрусяване с Палете или Гарние. Така че ако искате да разберете кои бои са силни, гледайте vol или %.![]()
Мноого съм доволна!![]()
No need to ask
He's a smooth operator
и аз искам да попитам
косата ми е така:
http://prikachi.com/images/722/3321722H.jpg
искам някакво медно/карамелено
би ли се получило ? ;с
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Не ми отваря снимката,но една моя приятелка,която е руса и искаше медно русо се боядиса с Лореал и не я хвана,така че си зависи от косата явноПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
С безамонячна мисля, че няма да стане. Аз върху русо пробвах медено и нищо не стана.
Преди бях с тази марка близо 2 години:
http://www.grietinele.com/uploads/pr.../07/13/588.jpg
Сега съм с тази: http://befit.bg/mag/wp-content/uploa...color-copy.jpg
Аз лично съм еднакво доволна и от двете бои. Не усещам никаква разлика в цвета или косата на пипане. Само цената и вида боя е различното.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
изключено ти си с тъмнокестенява коса, единственият вариант е обезцветяванеПървоначално написано от NqkfaNikakva21
п.т до сега съм ползвала само палете, 10 мин и INTENSIVE COLOR CREME първата се отми бързо за месец някъде но ми остави рижи оттенъци, а с втората съм от няколко дена и изчаквам да се измие тъмното за да се получи приятен златисто карамелен цвят, понеже в корените ми е такова
А аз да питам, за да знам от обща култура.. като безамонячните не хващат толкова, за какво тогава се използват?Осъзнавам, че звуча тъпо, ама..
нормално е да не стана
ама все си се надявах .. жалко ;д
иначе аз не съм доволна от Палетето
боята е много малко и едвам ми стига, а не ми е дълга косата ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Вредят по-малко на косата.Първоначално написано от pressiana
както казва майка ми те са за моментно представлениеПървоначално написано от marin4itu
![]()
На всички , които търсят професионално италианско качество , голямо количество боя и супер ниска цена само 12лв.Препоръчвам да използват Боя за коса Бес Bes HI FI 100мл +100мл оксидант. Най- евтино си я купувам от този сайт:
http://zakosata.com/
На Loreal Dia и Majirel , но мисля че първата е по-скоро за тониране
Love is everything!