- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поправителен...
Здравейте ..тази година останах на поправка по физика .. първата (юлската ) сесия не я минах естествено (да подчертая че за първи път съм на поправителен .. Mad ) и учителката каза да проверя към края на Август месец за т.нар. септемврийска сесия Very Happy ... Първо да ви питам някой който има опит .. изпита който ще ми е септември същия ли ще като този от юли ?? ..Защото имам разни спомени и поне някой неща ще съм сигурен какво да напиша за тях .. пък останалото ... Sad Каквото стане това и другото нещо ,като цяло съм чувал няколко пъти ,че тези изпити ги подарявали .. Е да ама нещо мисля ,че се уверих веднъж вече ,че не е така Smile незнам явно си зависи от учителя ... та както и да е.
Някой който има опит в тази работа (дори и да не е оставал на поправка просто да знае ) нека сподели (10 клас съм .. ) . Smile .. главно това ме интересува изпита дали през септември е друг или нещата (въпросите ,задачите теорията и т.н. ) са същите .. Мерси предварителноо !
П.С. предварително се извинявам ако не съм публикувал темата в правилния раздел
Преместена
ShtrudeL
друг ще е , но ще ти го дадат , само не се панирай![]()
Мхм .. аз обаче имах предвид там за "подаряването" ,че подаряват оценката ти демек колкото да минеш ...но в случая веднъж се убедих ,че абсолютно нищо не подаряват..
![]()
Ами недей да се надяваш на подаръци...аз ти предлагам да сядаш да учиш до изпита и то сериозно.Относно изпита предполагам,че ще е подобен,но не същия.Аз до сега не съм бил на поправка,но това знам.Между другото по какво са те оставили?Късмет!!!
10-ти клас учебника се учи за 2 часа. Аз с толкова хванах 5-ца на изходното, без да съм писал, учил цяла година.
Отдели си малко време и ще го научиш, не е толкова сложен материала =)
Физика писах го гореПървоначално написано от Vladel
..Проблема при мен е ,че схващам теорията,но задачите са мии .. смърт и дали има възможност да го карам само с теорията ? Да вметна ,че на изпита първия нали дето се явих ама не изкарах като прочетох отзад оценяването пишеше ,че има един Теоритичен въпрос ( един урок нали който ми се е паднал от целия учебник и който трябва да развия .. целия обаче ,което ми носи 25 т. ) и останалото бяха задачи и накрая имаше 5 въпроса с отворен отговор.. (всеки от тях по 5 т. ми дава при правилен отговор де :д ) ,само че на задачите не помня оценяването а като си сметнах от цялата теория в изпита (теоритичния въпрос дето е за развиване + останалите въпроси с отворен отговор ) тва нещо ми прави 50 т. .. е при перфектна теория но да 50 т. като се има предвид ,че изпита е 100 т. общо ,а отзад при правилата пишеше ,че за 3 трябва да имам минимум 30 т. ,което ме навежда на мисълта ,че мога да го карам с теория ... ONLY
.. но пък на учителката не съм и любимец (никак даже ...
) , та незнам при оценяването ,дали ще ме облагодетелстват както се казва .. :д
![]()
На мен са ми казвали, че септемврийския е по-лесен от др-те. Но това не означава, че ще го вземеш без да си размърдаш мозъка![]()
Вземи учебника и почвай да четеш, мисли си колко ще си доволен ако минеш изпита :P
Благодаря Ви все пак на всички за инфото !Само исках и нещо друго да вметна да попитам ,че забравих .. Мога ли по дяволите да се преместя в това положение в което съм в момента от моето училище в друго ( което друго не е на толкова високо ниво като моето ии това ме окуражаваше да опитам тоя вариант .. ) та да се преместя нали и направо там да го карам изпита , най-кратко така да ви питам.. взимам отпосното и да се запиша в другото ??Ама да не стане така да остана без даскало ..
или пък мнооого лошия вариант .. 10 клас AGAIN ....
![]()
Хаха, още остават ли на поправки ? Въй.. и че по физика, гадове. Успех ти пожелавам.
Иначе изпита си е същия защо да е различен, целия учебник.. може да ти се падне всичко. Но щом теорията тио е супер, толкова ли не ти писа три тази госпожа ? Имам спомен, че има едни тетрадки по физика, където имаше задачи, освен от там да решаваш щом са ти трудни..
Иначе можеш да се преместиш.. аз имах еидн съученик 9 клас още бях и беше на поправка, обаче по математика.. юли месец си ги взеха само двама, а те бях 20 човека общо и от съседни класове.. като не го взе юли месец се премести в друго училище. Трябва да поразпиташ, но не виждам смисъл.. септември ще го вземеш.
Вафла..
Мхм..Попитах това специално, защото съм питал още двама ,трима души които твърдяха , че докато не се вземе поправката никакво мърдане нямало едва ли не .... Та за тва ми е любопитно а аз така и така искам да се разкарвам от това училище тази година и искам да го направя по-скоро за това идеята ми е направо да се преместя преди септември и всъщност и септемврийската сесия направо там да я карам .. (в новото школо :P )
...
преди се говореше, че им режеха заплатите ако има хора на поправка или нещо такова..сигурно ще те гърчи до край, но ще те пусне накрая..
Пускат бе не се плаши.
The time's for sobieski
Аз мисля че ще остана по физикаНякой може ли да ми каже колко са въпросите и сложни ли са?
Благодаря предварително![]()