- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера , докато правехме любов
Боже изобщо акъла ти не отговаря на годините.На 17 си,а се обиждаш,че ти казва мръсница ?! Не мога да разбера ние как да ти помогнем,да му кажем да не те нарича така ли ? Еми правиш секс бе момиче,как искаш да те нарича ? Нормално е...възбуден е...
оф ... както казаха по-горе "да ти имам проблемите"![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от SlowDownBaby
Брях,брях
Той да не те е нарекъл долна курва? Мисля, че ако му кажеш мръсник няма да се обиди толкова, колко ти си се обидилаПървоначално написано от NomNomNom
Моля ти се...
Първоначално написано от Arterranes
Мен много би ме изкефило.Ама аз си падам по мръсните приказки.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да си чувала,че някои хора говорят така в леглото и се възбуждат по този начин? Аз например умирах един бивш като ми кажеше "кучко" ама той не го казваше да ме убиди ми точно в този смисъл.Едва ли твоя човек е целял да те убиди.Първоначално написано от NomNomNom
![]()
И аз смятам ,че го е казал на бъзик.Надали е искал да те обиди ,просто му кажи оттук нататък какво ти харесва и какво не![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Хаха, мен ме възбужда в леглото и ''курва'' да ми казва, ти се оплакваш от мръсницаВиж, това е абсолютно нормално, казал го е,защото му харесваш. Ако на теб нещо не ти допада, кажи му го, но мисля,че се лигавиш доста яко. Има момичета,които си умират за това. Ако за теб е гадно, значи не си достатъчно зряла, за да разбереш,че го казва поради възбуда и защото го кефиш. А ако е така защо изобщо правиш секс ??
Боже и какво да направим сега? Хората ти казват истината ти спориш с тях???? Ем добре мисли те за к*рва хаха ти си болна да знаеш! Не носиш на бъзик оправи се че е смешно ако му направиш проблем за това! И моля те не ми пиши коментари, че съм еди си каква си защото би ми харесало да ми кажат мръсница.... много навътре ги взимаш нещата глупаво е!!!
In a mad world , only the mad are sane...
Голям праз. И какво като ти е казал "мръсница". Пък и твърдиш,че си на 17 ? Не го е казал в такъв смисъл,в който ти си го приела.Не вземай нещата толкова навътре,че това само ще ти навлече проблеми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора, вие сериозно ли . Добре , честно, бива ли да сте толкова бавни , да мислите, че има хора бавни като вас.
Това бива простотия , ама чак толкова.
Темата е ебавка, искам едноседмичен бан , трябва да изляза от форума и да спра да се занимавам с глупости , лол.
Добре, за вас нормално ли е такова неадекватно поведение, каквотоо показах в темата ?
Не , сериозно , наистина ли има такива хора ?
Явно има.
Окей, разбрах .
Ама наистина не го вярвах.
В сми, очаквах още в началото всички да зацепят, че е майтап.
Като онази със сифилиса ли , каквото беше.
И Ескапела.
Толкова сте надменни, че постоянно имате нужда да натяквате на някого колко е тъп, зле, нисш и т.н.
Защото самите се мислите за такива.
Не, наистина, разочарована съм от всички .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чак се чувствам засегната, ако някой поне си беше направил труда да прочете рандом мои мнения, щеше да зацепи, че троля.
Посещавах форум за лесбийки - там е тъпо , само комплексирани кучки.
Посещавах форум за психология - студенти , които и те гледат да се покажат колко знаят .
Посещавах БГмама - там всички се заяждат за всичко.
Излязох навън - хората са същите като в нета
![]()
Форумният ми живот приключи днес, излизам навън !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз не знам, ама масата натролени хора беше ГОЛЯМА.
на мен ми прозвуча тесногръдо и наивно, несъответстващо с някои мнения, ама чак сега я видях и не можах да се изкажа навреме![]()
Не се притеснявай! Веднъж казах на приятелката си кучка докато го правихмеПросто не мислим в такива готини моменти
![]()
С всяка изминала тема все повече се изумявам ..![]()
Е добре де, то е ясно че не го е казал в лошия смисъл ама само ти ли не си го разбрала?Иначе като не ти харесва, сливи ли имаш в устата че да не му го кажеш?
![]()
David Guetta - Little Bad Girl
Ако има нормални модератори в този форум, ще отнесеш един БАНан в задника, защото това не е първата ти такава проява, а хората, включително и аз, губиме време за да се опитаме да ти помогнем. Ако това го беше направила на живо, щеше да изядеш някой пердах.Първоначално написано от NomNomNom
Meh, до довечера ще си се върнала. Убеден съм... xDПървоначално написано от NomNomNom
А пък по темата все пак имам какво да кажа - абе вие като правите секс, секс ли правите или си правите лафче, сериозноТова обичали да им се казва, онова... На мен ми е толкова хубаво, че трудно говоря, и обикновено е нещо от типа на "Искаш ли да сменим ?" xD Е, веднъж казах и "Обичам те..." де, много сладко беше :Р Ама като цяло няма време за разговори. ^^
хехехе мила няма нищо по хубаво от това докато един мъж ти казва че си мрасница и то като го правите значи всичко е наред за мажето това е нещо от типа много ми харесва с теб или много ме възбуждаш но казано с една дума. Той 100% не го е казал за да те обиди тъй че радвай се на товаа не се убиждай
![]()