- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1-ви учебен ден
На 1-вия учебен ден с униформите ли трябва да сме облечени .. питам защото сега ще съм осми клас..
ми щом училището има официална униформа би трябвало да си с нея
НЕ ЗА БОГА!R U OK? То през годината никой не ходи с униформа, камоли на 1-ви учебен ден! Недей ходи с униформа!
аз ще съм си с нормални дехи и ако другите са с униформа и аз ще сложа ризата колкото да не ми направят проблем
Първоначално написано от amk933
никого ли не познаваш от големите, да ги питашв нашето училище няма униформи и нз..
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
И ГО МИСЛИШ ОТ ТОЛКОВА РАНО???????
за всяко училище различно-поразпитай
Ако ще се правиш на гъзар/ка сред съучениците - без, или униформа тип мекица
Ако не искаш да направиш лошо първо впечатление на учителите - със изпрана, изгладена униформа
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
ми аз нямам намерение да съъм с униформата,но в гимназията в която съм приета е задължително всеки ден и затва се чудех за 15-ти
Иска ли питане изобщо, 1-ви или 101-ви ден - униформата ви е задължителна.
И още повече щом си осми клас, не мисля че изобщо подлежи на въпрос..
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Хаха, според мене НЕ. И аз съм 8 клас и дори и да имахме не бих отишла. И кво ако е трябвало да носите и само ти не си. С малко чар ще го замажеш. А пък представяш ли си всички други да са нормално облечени, а ти с униформа. 300 пъти по-тъпо.
Нас миналата година не ни караха да сме с униформи,поради простата причина,че не бяха готови униформите.![]()
Пък и това е първи учебен ден,надали ще ти направят някакъв проблем,ако не си с униформа.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
зависи дали училището ти изисква униформи ...
Passion is Fashion ;]
ей за тва в държавата ни няма оправия всеки прави кото си иска![]()
по принцип в което училище има униформа,трябва да се носи независимо дали е първия или последния учебен ден,но естествено никой не ги носи или ако има те се броят на пръстите на 2-те ми ръце
Хах, ние имаме униформи, но лично аз няма да я слагам....
Миналата година се прецаках, като отидох с нея, а повече от половината народ беше без....