- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Сокол тия вивелота що сте се набутали с тях, като задобрееш помисли за нещо по-хубаво от Cr-Mo.
Ем са се уча първия байк ми е иначе щях да купя некув друг английски ама беше малко тежък...Първоначално написано от Requisition
смятах драг да си купя ама той по скъп със 100 лв и се отказах![]()
Сокол и драга е същия боклук. Ориентирай се към марки като FLY, KHE, MirraCo и тези, по-скъпичките. Не си мисли, че се минава тънко с бюджет 350-400 лева, а събирай колкото можеш. Аз примерно предпочитам да започна с не толкова евтин, защото няма да ми се налага да сменям части и ще спестя доста пари. Приеми го като съвет и почети малко в интернет.
Доколкото съм виждал в София пред ндк се събират хора с хиксове, разпитай и тях за някой друг трик и съвет.
![]()
Е моя изобщо не се чупи а какво съм правил с него за 4 месеца...Първоначално написано от Requisition
ЛИПСВА МИ ПОЛОВИНАТА БОЯ АМА СМЯТАМ ДА ГО СПРЕЙНА МАЛКО![]()
Ще му дойде времето.пък и е тежичък.
и геометрията не е много хубава, ама за тия пари - това.
Тежък ама стават хубави бънихопчетаПървоначално написано от Requisition
![]()
Добро утро
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добро![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Добро утро и от мен![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не че съм сад, просто забелязах, че съм се схванала навсякъде, а уж бях само в краката.![]()
ти как си ?
Добро утро!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Супер съм, просто имам проблемно събужданеПървоначално написано от insane7
и ще мине време докато се разсъня ..![]()
мяуу![]()
Добро утро.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
добро утро в 1 часа интересно![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
^^ха-ха
Имате ли някакви планове за днес?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добро утро :P
май имам :д ама май ме мързи днеска да ходя където и да било![]()
вие?
пфф. . трябва да ходя на някакво биберон парти... поне ще сме на басеин.