- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
апффффПървоначално написано от sokol02
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
оле не могаПървоначално написано от sokol02
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ми щом имам Бал 30.630 за Джон Атанасов съм надарен ама не само в главата (има се предвид за бавно развиващия се питбул че хуя ми е колккото ръката миПървоначално написано от SonataArctica
)
@sokol02. Много си заБАВЕН , бе !![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
ми моя беше близо 34 и кво?!
да се правя на много умна?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
много ги знаеш ти тия работиПървоначално написано от sokol02
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
За кое даскало щото за едно ми е 46.557 (Туес)Първоначално написано от Pamaa
а за Класическата ми излезе 30![]()
Ми бавен съм то за тва майка ти ме харесва не като баща ти за 2 минутиПървоначално написано от pitbullxx
![]()
Хахаха хвали ми се с бала му ..и че му бил колкото раката хаха а моя е до петите да знаеш! Ех много си велик на думи и ти като всички останали .. някак си не си ми интересен ..
ПМГПървоначално написано от sokol02
![]()
Не изкам да впечатлявам никого освен майка ми заради което си получих наградите ;dПървоначално написано от SonataArctica
Де ти е аватар0?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Знаех си ,че ще напишеш нещо такова! Ех колко си предсказуем ..![]()
зако ми е аватарПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Като си отрежеш 12 сантиметровия хуй наистина ти отива в петите... напрао пада в земятаПървоначално написано от pitbullxx
и аз това се чудехПървоначално написано от Thrombocyte
...
Предсказуем съм поне а не като тебе с пълен набор от шеги от рода на мн си бавен предсказуем си знам кво ше кажеш не виждаш ли че цяла вечер ни говориш едно и сущо?!?Първоначално написано от pitbullxx
защо се занимаваш с тоя не мога да разбера ?Първоначално написано от pitbullxx
Вани,къде ти е аватарчето ?![]()