.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да си направим Коктейл

Добър ден. С приятелите ми се разбрахме да се саберем да организираме купон и да направим коктейл.. та въпроса ми е как точно да го направим купуваме ли някакви натурални сокове уискита или водки.. кажете всичко от а до я за коктейлите ..

Re: Как да си направим Коктейл

Ето един лесен домашен коктейл :
    50мл Водка
    100м компот заедно с плодовете, разбит с пасатор (може и някакъв плодов нектар)
    1т. сладолед

Супер фен Аватара на Me4encety
    Хах аз мога да ти кажа един доста добър коктейл.Взимате водка,мастика,бира,джин,уис ки абе каквото намериш,но да са поне три силни неща.И ги смесваш в една купа.Разбъркваш добре,наливате си и пиете. Повярвай ми ще запомниш този коктейл

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Хах аз мога да ти кажа един доста добър коктейл.Взимате водка,мастика,бира,джин,уис ки абе каквото намериш,но да са поне три силни неща.И ги смесваш в една купа.Разбъркваш добре,наливате си и пиете. Повярвай ми ще запомниш този коктейл
    Недей, че наистина ще вземат да го направят.

А ти да не си мислиш, че лесно се прави коктейл вкъщи? Я по добре си пийте чисто да не търчите после в спешното.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Направете си маргарита.
    http://recepti.rozali.com/alkoholni/p3840.html
    Или пък просто водка с кола

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от sm_95

А ти да не си мислиш, че лесно се прави коктейл вкъщи? Я по добре си пийте чисто да не търчите после в спешното.
    Хах това за спешното е доста вярно.Преди около 2 седмици един приятел си осигури еднодневен престой в болница заради такъв коктейл.Смесил нашия водка,бира,уйски и текила изпил на екс,освен това за по-голям ефект пушил и трева.След 10 минути бил долу.Викнали линейка и казали,че ако бил пушил малко повече трева или се били забавили още 10-15 минути е можело да си отиде. За това си пийте биричката и не се мъчете да правите коктейли,че да не чуваме за вас по новините.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен Аватара на martin97
    Цитирай Първоначално написано от sm_95

+1
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си