Здравейте, мацки Въпросът ми е как правите кола маската си - на козметик или у дома и запознати ли те с този апарат за кола маска, който доколкото знам, я затопля и изпуска толкова кола маска, колкото трябва (за домашна употреба). Мисля, че и в козметичните салони правят кола маската с такъв апарат. Реших да отида на кола маска, даже в момента чакам косъмчетата да станат по-дълги (май трябва да не съм ги чистила около 15 дни, за да отида?). За почистване на двата крака цената е 18лв., а този апарат, заедно там с лентички и патрони с кола маска е 45лв. http://kolamaska.com/%d0%bf%d1%80%d0...0%b0-start-45/ или там 55 с повече включени неща. Четох доста положителни коментари за този апарат и мисля да отида първия път на козметик, за да видя как стават нещата, а после да си купя апарата. То няма смисъл да ходя всеки месец на кола маска - като отида 3 пъти и все едно съм си закупила уреда. Та въпросът ми е дали някоя от вас е ползвала такова нещо и изобщо какво мислите за него и ако може да ме светнете за колата маска някои неща, че никога не съм ходила - трябва ли да взимам някакви болкоуспокояващи преди това, има ли зачервявания след това ( имам много странна кожа, ходих на дерматолог и жената ме посъветва само с кола маска да се обезкосмявам, защото от епилатор, самобръсначка и депилатоар краката ми стават ужааас )

Мерси предварително