- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой какъв е.......Според аватара и подписа.....????? VOL 2
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

изкам да сам кат тоя от аватара ти!
s marku4a bate!
бавен
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

не сам казал че сам от наи барзите ама барзо мога да та мина
s marku4a bate!
Първоначално написано от CR0W

ами просто мога да та мина казах ти го
s marku4a bate!
Човека с маркуча.
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Човек, спри да се държиш така с момичето бе. Ако искаш ела да се разберем на вън, а? Лайнар...
[/center]
пекан/а

клецан/а
s marku4a bate!
какво ?

синоним на е*ан/а
s marku4a bate!
Първоначално написано от bubkaa93
към
sMarkuuu4aaa
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!

мили4 ако си моми4е и тебе изкам
s marku4a bate!
ти добре ли си ? ще спреш ли да ми пишешПървоначално написано от sMarkuuu4aaa

бубо сама си го правиш такова писането лубима моиа
s marku4a bate!
първо се научи да пишиш, па тогава ме иЗкайПървоначално написано от sMarkuuu4aaa
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!

спрякх да ходиа на у4илище оште 3 клас штото ниамах пари за хабмургери в лафката
s marku4a bate!
спри да спамиш ве
Milly4 пеканаа

бубата кецана :Д
s marku4a bate!
селянин