.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

ОРГАМЕТРИЛ Някой запознат?

Искам този месец да забавя цикъла си или ако се налага да пропусне.В общи линии съм запозната с лекарството много мои приятелки са го позвали и са оставали доволни.

-За отсрочване или изместване на менструация.

Лечението изисква да се започне с прием на 1 таблетка дневно, за предпочитане 2 седмици преди очакваното начало на менструацията. Когато терапията започва една седмица преди предполагаемата дата на менструацията, дневната доза се повишава на 2-3 таблетки. В този случай не се препоръчва отсрочване за повече от една седмица.

Ето какво предствлява лекарството макар да съм сигурна че и вие сте наясно.
    Аз обаче попринцип нямам редовен цикъл.Смисъл..идва си ми,но всеки месец подранява с по седмица или 3-4 дена.Досега не ми е пропускало.При нередовен цикъл дали е ок да го пия?В момента съм на село няма как да се посъветвам с лекар за това искрено ви моля за мнение.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Аз така или иначе не съм ползвала подобни лекарства ... защото не ми се е налагало .... ,но една моя приятелка пи хапчета за отсрочване на цикъла... тя ми кажа ,че е пила противозачатъчни ,но не знам каква марка . За моя радост и противозачатъчни никога не съм пила. Аз ти казвам само едно идеята да правиш това е лоша още повече че не ти е едовен цикъла... няма да ти стане нищо ,но въпреки това нарушаваш природата си Но ако ти се налага .... пий противозачатъчни... тва е моето мнеине ... дано има и други ..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Тя не иска да пие контрацептиви, а иска да отмести менструация. Поне четете внимателно.

При нередовен цикъл се пие за предизвикване, въпреки че има и по-модерни /но и по-скъпи/ лекарства. Понеже е гестаген, се пие и за изместване.
    От АГ ли ти е предписан?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Майка имаше кръвоизлив,предписаха и Оргаметрил..така й спря,така че..май трябва да е предписано от лекар..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си