Здравейте, имам наистина много странен проблем. Първо, нека започна с факта, че от началото на юли съм леко болен, така се стекоха обстоятелствата, че досега съм изпил три сиропа за кашлица и два наистина силни антибиотика. В момента пия чевърти сироп за кашлица и трети антибиотик и за щастие се оправям, замалко да ми открият астма, кашлицата беше ужасна и ме болят малко ушите. Преди два дена забелязах нещо червено на главичка на пениса. Днес като се събудих ме сърбеше главичка или кожичката, може би и двете, не мога да разбера. Имам червени точици, мисля че е малко червена главичката, не както нормално и имам малки ранички, но съвсем, съвсем малки. Дали това е реакция от многото лекарства, последният антибиотик наистина не ми се отразява добре. Гнойната-ангина отминава и т.н., но това лекарство сякаш ми изпива стомаха, постоянно ми се гади и ми се яде нещо, на всичкото отгоре ми е горчиво в устата дори три часа след като съм го пил. Та, дали всичко това е от слабата ми имунна система, всичките болести и антибиотици, които съм изпил, наистина вече не знам какво ми има... Помощ!