- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се хване Сифилис ако си с кондом ?
Може ли да се хване Сифилис ако си с кондом ? Благодаря ви предварително .
Не презерватива предпазва от всички венерически заболявания предавани по полов път.
ami ako ima nqkakvi za4arvqvaniq po glavi4kata nqkoi put
Ако не обменяте секрети теоритично не може, ама на практика не можеш да кажеш какво ще стане.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не, нали презерватива е върху нея и не и позволява допир с вагината на момичето.
Един съвет от мен лекувай се по добре, после секса, като оздравееш!
По принцип не би трябвало да може... стига да не се скъса презерватива, предполагам.....
emi az nesum bolen prosto nqkoi put mi se poqvqva leko za4urvqvane i pak se maha neme surbi,boli ili kakvoto i da e
Партнярката ти ли е болна?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Авторе, проблема ти не е за подминаване. Препоръчвам ти час по скоро да отидеш при лекар!
нали за това е презерватива за да те предпазва от болести![]()
Възможно е и презерватива да ти спарва / задушава , да не ти понася и затова да се появява това зачервяване.Първоначално написано от shadowsong44
Усмихвайте се ! : )))
~
В този ред на мисли, след секс ли е само зачервяването?Първоначално написано от peace95
Аз така разбрах.Първоначално написано от SeXyMaCka
~
ami ako ne se e poqvqvalo ot meseci vujmojno li e da se e premahnalo ?
Абе притесняаш се, че си болен ли? Нищо не схванах, въобще не можеш да пишеш. Не, сифилис не се премахва от самосебе си, трябва да се лекува. Възможно е чак три месеца след секса с болна, да се появят симптоми. Хвани се, прочети нещо... Егати тъпите въпроси.
Ми да , аз не мисля , че е нещо сериозно , може да е било от различни неща , алергия , но ако продължава да те притеснява се съветвай с докторПървоначално написано от shadowsong44
![]()
~
Предава се и от целувки дори и съвсем малка раничка да има който и да е на езика ;d прочетете биологията де
Може...презерватива е за това. Той предава всички болести.. Ако си нямате такива той ви ги дава не се притеснявайтеСпин,Трипер с кашлица и т.н всичко има.. Durex са най-заразните купувай само от тях
![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Презервативът предпазва 80% от болести! Стига да е здрав!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
освен интимни въшкиПървоначално написано от SeXyMaCka
![]()
Можеш да хванеш сифилис дори и да си с три презерватива.Достатъчно е да ти направи свирка и си готов.Ако имаш развален зъб или някаква раничка в устата една целувка с език стига да се заразиш.Сифилиса не се предава само по полов път!!!Сифилис можеш да хванеш и в трамвая докато се возиш!!!
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
^^олеле недей предусещам какви ще са следващите 200 теми :Х
Huh?Първоначално написано от majestic001
Сифилс, вагинален херпес, брадавици и т.н. се предават с допиране на кожата или както му викат ''кожа-кожа''!
ДА, може
Раничките по кожата, устната кухина, сълзите
90% е възможността дори да си с презерватив
.. Ако отделиш 10 минути да прочетеш няма да забравиш да откачиш ако някога видиш страшната раничка на сифилиса, пък след няколко дена тя изчезне от само себе си И няма да помислиш, че си излекуван ..