.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 187
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    ZipFail питал ли съм те ?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    awerw , @zipfail приготвя гранатомета май май.... Ти тъп ли си или си супер спрял...?Само ми кажи кое в лостовете наподобява на залата и ше изиграя танца на радостта....30 пъти ти се обясни,че билдинга не е синоним на фитнес...@zipfail ти е извадил откъде идва името ама ти явно си по-Ентелегентен...
    Te ne napodobqvat zala, no celta im e da se postigne rezultat kato v zala, ne mi razpravqite predi hilqdi godini kak se se opitvali da prili4at na gimnastici i sa se katereli po durvetata, street fitnes e ne6to kato sport i imeto na tozi sport sa go dali ot getata v amerika za da napodobqva fitnes ama na ylicata za6toto sa nqmali pari za fitnes, te ne sa bili tolkova ymni kato nas da raz6ifrovat dvata sporta prosto sa slojili edno street i eto tozi tehen na4in da napodobqvat sport stana izvesten, ne razbrahte li 4e te iskat da napodobqva fitnes, moje natovarvaneto da e razli4no no vuv fitnesa se goni tqlo, kato pod fitnes razbiraite bodybuilding, taka i te iskat da napodobqvat horata vuv fitnesa.
    И аз ще те гърмя!
    Предо само 20 30 години бащите ни не са знаели за никакви гета в Америка и пак са си тренирали на лостовете. И не ... По скоро идва от Русия и риснаците тоя спорт .. И ако беше както ти казваш,че с лостове се гонило тяло като във фитнеса - или ти си трол или аз ще се гръмна...
    Govorq ti za STREET FITNES, to predi stotici godini i nqkoi si e vdigal kamuni ama ne e mislil 4e trenira bodybuilding, nqma oficialni sustezania po street fitness i ne e obqven za sport, taka 4e nqma kva dryga cel da se goni osven tqlo, vse pak nikoi debelak nqma da moje da pravi silovo da re4em.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ти пък откъде реши, че се гони задължително тяло ?

Някои гонят тяло, някои гонят сила, някои искат акробатични лайна и т.н.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    awerw , @zipfail приготвя гранатомета май май.... Ти тъп ли си или си супер спрял...?Само ми кажи кое в лостовете наподобява на залата и ше изиграя танца на радостта....30 пъти ти се обясни,че билдинга не е синоним на фитнес...@zipfail ти е извадил откъде идва името ама ти явно си по-Ентелегентен...
    Te ne napodobqvat zala, no celta im e da se postigne rezultat kato v zala, ne mi razpravqite predi hilqdi godini kak se se opitvali da prili4at na gimnastici i sa se katereli po durvetata, street fitnes e ne6to kato sport i imeto na tozi sport sa go dali ot getata v amerika za da napodobqva fitnes ama na ylicata za6toto sa nqmali pari za fitnes, te ne sa bili tolkova ymni kato nas da raz6ifrovat dvata sporta prosto sa slojili edno street i eto tozi tehen na4in da napodobqvat sport stana izvesten, ne razbrahte li 4e te iskat da napodobqva fitnes, moje natovarvaneto da e razli4no no vuv fitnesa se goni tqlo, kato pod fitnes razbiraite bodybuilding, taka i te iskat da napodobqvat horata vuv fitnesa.
    И аз ще те гърмя!
    Предо само 20 30 години бащите ни не са знаели за никакви гета в Америка и пак са си тренирали на лостовете. И не ... По скоро идва от Русия и риснаците тоя спорт .. И ако беше както ти казваш,че с лостове се гонило тяло като във фитнеса - или ти си трол или аз ще се гръмна...
    Govorq ti za STREET FITNES, to predi stotici godini i nqkoi si e vdigal kamuni ama ne e mislil 4e trenira bodybuilding, nqma oficialni sustezania po street fitness i ne e obqven za sport, taka 4e nqma kva dryga cel da se goni osven tqlo, vse pak nikoi debelak nqma da moje da pravi silovo da re4em.
    Ama не ми говори преди стотици години кво са правили ,защото тогава и ти не знаеш .
    И пак казвам бодибилдинга е едно- атлетичното тяло друго!
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lP-EBkwfxJE
    А тии ZipFail ли си къв си не се обаждай клюкарка.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Togava i ti ne mi govori 4e ricarite sa se nabirali po durvetata !
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Togava i ti ne mi govori 4e ricarite sa se nabirali po durvetata !
    Какви рицари . Гърците и Римляните са имали същите лостове и халки още преди новата ера

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    DA, i ti si treniral s tqh nali ?
    sapphire5

Мега фен
    DA, i ti si treniral s tqh nali ?
    Да.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    4ydno mi e kak purvobiten 4ovek raboti s pc, ama ei go daje i vuv forum pi6e
    sapphire5

Мега фен
    те не са били първобитни
    Май са били по-големи разбирачи от теб и не са правили 10 теми - въпросите на аверв

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    klimatronika ... е кат климатроника в моя опел...
    ту духа топло, ту - студено .... ама все на хавая!

тука само мък-мък ми вървите и повтаряте едни и същи работи като цигански врачки.....

аре всеки да си тренира и да си трае, за резултати ми говорете, а не за това дет сте чули на улицата!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    klimatronika ... е кат климатроника в моя опел...
    ту духа топло, ту - студено .... ама все на хавая!

тука само мък-мък ми вървите и повтаряте едни и същи работи като цигански врачки.....

аре всеки да си тренира и да си трае, за резултати ми говорете, а не за това дет сте чули на улицата!
    Ти си мой човек. Но ние само уточняваме, за да излезе вярното на края. Но някой хора много се инатят...
    Пс мой човек си споко

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    те не са били първобитни
    Май са били по-големи разбирачи от теб и не са правили 10 теми - въпросите на аверв
    Dobre be moito mom4e da te razbiram 4e si lostadjiq taka li ?
    sapphire5

Мега фен Аватара на ZipFail
    firstdiesel, негов човек си, приет си в бандата

Мега фен
    те не са били първобитни
    SHte te vdigam za biceps шега
    Не съм точно лостаджия, а смесен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Във Враца събират пари за площадка за стрийт фитнес и се отчаях. Същата история: "На лостове се прави релеф", "Стрийт фитнесът е по-естествен", "Запалих се от клипове на Тачев".

Имам чувството че съм прокълнат, вече и извън форума ме преследва тая зараза.

Дано им направят тъпата площадка и старите лостчета и успоредки да си ги ползват хората с акъл. Тръпки ме побиха...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Във Враца събират пари за площадка за стрийт фитнес и се отчаях. Същата история: "На лостове се прави релеф", "Стрийт фитнесът е по-естествен", "Запалих се от клипове на Тачев".

Дано им направят тъпата площадка и старите лостчета и успоредки да си ги ползват хората с акъл. Тръпки ме побиха...
    Нещо против града ли имаш ?!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Нещо против града ли имаш ?!
    Споко, баце, от тука съм, аресвам си го.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на slicky

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    те не са били първобитни
    hah setih za o6te edin star potrebitel ama na dali 6te si sloji tolkova tup nik, zma, go az smesenite vdigat giri po 5 kg samo za biceps i vsi4ko drygo si e na trubite
    sapphire5

Мега фен
    те не са били първобитни
    hah setih za o6te edin star potrebitel ama na dali 6te si sloji tolkova tup nik, zma, go az smesenite vdigat giri po 5 kg samo za biceps i vsi4ko drygo si e na trubite
    Съгласен съм ,че си сложих на бързо измислено много тъпо име. По-хубаво щеше да се кръстя пъдпъдък или фазан
    Иначе не съм стария ти авер мурт

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ти пък откъде реши, че се гони задължително тяло ?

Някои гонят тяло, някои гонят сила, някои искат акробатични лайна и т.н.
    Що се хабиш?То след втория му пост става ясно колко са му децки представите за фитнес.(извинявам се на всички деца.Дано няма сърдити ).А още по-жалкото е ,че "лостаджийте" (или поне тия дето тренират с тежести) 100 про бутат поече от лег...Както и да е.@awerw , седи си пред огледалото и си гледай ръката MADE THE FORCE BE WITH YOU!!!!

Град
    Пазарджик

ето

Увличи коремните поне на серия по 30 или 40 аз в началото ги правех по 5 серии по 50 коремни а сега 5 серии по 110 и има много ефект аз правя двойни и обратни.А за кофичките добре си си разпределил сериите.А за набиранията пробваи колкото можеш повече ама тва само в последната серия.
    Живей на ръба!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище

Re: ето

Цитирай Първоначално написано от venci97
    Увличи коремните поне на серия по 30 или 40 аз в началото ги правех по 5 серии по 50 коремни а сега 5 серии по 110 и има много ефект аз правя двойни и обратни.А за кофичките добре си си разпределил сериите.А за набиранията пробваи колкото можеш повече ама тва само в последната серия.
    малко са поне по 800-900 на серия!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си