- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стрийт фитнес програма
ZipFail питал ли съм те ?![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Govorq ti za STREET FITNES, to predi stotici godini i nqkoi si e vdigal kamuni ama ne e mislil 4e trenira bodybuilding, nqma oficialni sustezania po street fitness i ne e obqven za sport, taka 4e nqma kva dryga cel da se goni osven tqlo, vse pak nikoi debelak nqma da moje da pravi silovo da re4em.Първоначално написано от klimatronik
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти пък откъде реши, че се гони задължително тяло ?
Някои гонят тяло, някои гонят сила, някои искат акробатични лайна и т.н.
Ama не ми говори преди стотици години кво са правили ,защото тогава и ти не знаеш .Първоначално написано от awerw
![]()
И пак казвам бодибилдинга е едно- атлетичното тяло друго!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lP-EBkwfxJE
А тии ZipFail ли си къв си не се обаждай клюкарка.
Togava i ti ne mi govori 4e ricarite sa se nabirali po durvetata !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Какви рицари .Първоначално написано от awerw
Гърците и Римляните са имали същите лостове и халки още преди новата ера
![]()
DA, i ti si treniral s tqh nali ?
sapphire5![]()
Да.Първоначално написано от awerw
4ydno mi e kak purvobiten 4ovek raboti s pc, ama ei go daje i vuv forum pi6e![]()
sapphire5![]()
те не са били първобитниПървоначално написано от awerw
Май са били по-големи разбирачи от теби не са правили 10 теми - въпросите на аверв
klimatronika ... е кат климатроника в моя опел...
ту духа топло, ту - студено .... ама все на хавая!
тука само мък-мък ми вървите и повтаряте едни и същи работи като цигански врачки.....
аре всеки да си тренира и да си трае, за резултати ми говорете, а не за това дет сте чули на улицата!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ти си мой човек. Но ние само уточняваме, за да излезе вярното на края. Но някой хора много се инатят...Първоначално написано от firstdiesel
Пс мой човек си споко![]()
Dobre be moito mom4e da te razbiram 4e si lostadjiq taka li ?Първоначално написано от klimatronik
sapphire5![]()
firstdiesel, негов човек си, приет си в бандата![]()
SHte te vdigam za bicepsПървоначално написано от awerw
шега
![]()
Не съм точно лостаджия, а смесен.![]()
Във Враца събират пари за площадка за стрийт фитнес и се отчаях. Същата история: "На лостове се прави релеф", "Стрийт фитнесът е по-естествен", "Запалих се от клипове на Тачев".
Имам чувството че съм прокълнат, вече и извън форума ме преследва тая зараза.
Дано им направят тъпата площадка и старите лостчета и успоредки да си ги ползват хората с акъл. Тръпки ме побиха...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нещо против града ли имаш ?!Първоначално написано от Chacho
Споко, баце, от тука съм, аресвам си го.Първоначално написано от Rolezzz
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
hah setih za o6te edin star potrebitel ama na dali 6te si sloji tolkova tup nik, zma, go az smesenite vdigat giri po 5 kg samo za biceps i vsi4ko drygo si e na trubiteПървоначално написано от klimatronik
![]()
sapphire5![]()
Съгласен съм ,че си сложих на бързо измислено много тъпо име. По-хубаво щеше да се кръстя пъдпъдък или фазанПървоначално написано от awerw
![]()
Иначе не съм стария ти авер мурт![]()
Що се хабиш?То след втория му пост става ясно колко са му децки представите за фитнес.(извинявам се на всички деца.Дано няма сърдитиПървоначално написано от ZipFail
).А още по-жалкото е ,че "лостаджийте" (или поне тия дето тренират с тежести) 100 про бутат поече от лег...Както и да е.@awerw , седи си пред огледалото и си гледай ръката MADE THE FORCE BE WITH YOU!!!!
Увличи коремните поне на серия по 30 или 40 аз в началото ги правех по 5 серии по 50 коремни а сега 5 серии по 110 и има много ефект аз правя двойни и обратни.А за кофичките добре си си разпределил сериите.А за набиранията пробваи колкото можеш повече ама тва само в последната серия.
Живей на ръба!
малко са поне по 800-900 на серия!Първоначално написано от venci97
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9