- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стрийт фитнес програма
Az pone imam kvo da gledam, ti sigurno i da se pogledne6 ne smee6Първоначално написано от musicinmyveins
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе вярно, къде изчезна Myrth ? А и Соломон и Навар нещо не се появяват напоследък![]()
Навар и соломон им писна да се разправят с пубери , а мурт прави мъртва тяга.
Наистина е жалко, че го няма Myrth. Той доколкото знам стана студент в МУ-то, може би е по-зает сега.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
с всеки изминал ден мислещите и знаещите хора в тоя форум намаляват за сметка на коравягите дето искат да стават сводници.. съдба![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...1013&start=255
DownloadVirus и loveca777 - 2 седмици заради непрестанните им спорове.
Аз като говоря, не се ебавам![]()
![]()
Защото ZipFail Е КЛЮКАРКА и е изпратил на модератора оплакване. ZipFail МНОГо се е бил разтревожил като мома пред криза заради тяхните им спорове.Първоначално написано от ZipFail
Ловецо, наслаждавай се на новия си акаунт докато можеш, че утре вече май няма![]()
Аз не съм ловецаПървоначално написано от ZipFail
![]()
Така ще кажеш... Да не си вируса?Първоначално написано от klimatronik
OO kolko si prost, nqkolko stranici toi za6titava6e streeta ....Първоначално написано от slicky
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти май не чатна,че грам не ме боли дали ръката ми е 40...Важното е,че на лега бутам повече от тебе тъй,че барай меча и режи вените....Първоначално написано от awerw
Ммдаа,радвам се за ловеца.Той си заслужаваше наказанието. Две седмици дори са му малко,заслужаваше няколко месеца ама нека сме великодушни.Жалко,че и Вирусът пострада заради него.Увлече го в излишни спорове и спам. Резултатът дойде логично.Първоначално написано от ZipFail
![]()
банове, работи .... детска радост![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
HAHAHA da nqkoi 6te te pita na ylicata kolko diga6 ot legПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
![]()
sapphire5![]()
Не ма на улицата кат те извъртат един път и ше припаднеш па ако ще и обиколка 80 да имаш....Първоначално написано от awerw
Ha q vurvi ti izvurti edin s obikolka 80 da vidim dali 6e smee6![]()
sapphire5![]()
Първо тва,че на някой ръката му е 40-50 и etc. не значи,че е много як.Ти нещеш да проумееш,че аз ти говоря през цялото време за СИЛА!В превод:Разликата между една билдърска програма и една програма за сила е ОГРОМНА.Явно ти си мислиш,че като си "назобан" *(демек огромен демек разбираш ме - такъв къвто се стремиш да бъдеш ти явно)всяваш страх...Ами да! Ама само в тея дет не са се качвали на ринга да ги пердашат през муцуната.Нали усъзнаваш,че един момък дето тренира за силов трибой (примерно) е много по "тегав" от един лайновоз с ръка ако ще и 180 да е.И като споменах ринга-> Сещаш ли се тоя якия с ръка 80 какво ше му се случи ако го сбара някой от смесените бойни изкуства ? Едва ли...Накратко,ше се прибира лазейки ако въобще може да се прибере...
2ро Направих темата с още 2 страници.Никой не е длъжен да ми чете лекцийте дет ти изнасям с надеждата да ти влезне нещо в тиквата.За тва напиши си 1 пост с опит да ме затапиш и стига си плямпал глупости да пълниш форума с шитни.
Oстей го ти него.Той прави лицеви за гръб.Първоначално написано от musicinmyveins
Първоначално написано от redbul2
Вирус първи започва да се дразни
.
Ti nali razbira6 4e dori da trenira6 po programa za sila pak nqkoi det trenira boen sport 6e te nabie. Ako iskah da biq 6tqh da sum na boen sport, ama ne iskam, i kakvo mi obqsnqva6 sea ti, 4e daje da sum 200kg pak 6e me bie nqkoi 50kg karatist, emi toi dori nqma da smee da posegne, razpravq6 si gi ti edni ama i ti ne si vqrva6Slicky ne se mesi 4e i ti si edno laino det za ni6to ne staa ..
sapphire5![]()
оф оставете бойните спортове...
Един с ръка 35, който тренира за сила като удари един с 50 , който тренира за големи ръце - ще падне...
Ловецо, не пиши глупости за неща които не разбираш
Първо да ти поясня какво значи силен удар и какво значи програма за сила.
Силен удар =(Маса)х(Ускорение). Това значи че ако ще и 200 килограма да буташ на лежанка, ако не вкарваш цялата маса на тялото си, удара ще е слаб, защото ще ударяш само с ръката, която е 5кг. От друга страна ако ще и 200 кг да си ако удара е бавен, пак ще е слаб.
Силова тренировка - Силата е функция на нервната система, а не на мускулите. Силата на един мускул зависи само от напречното му сечение. Демек 50см ръка винаги ще е по-силна от 35см ръка, независимо дали се тренира за сила или не. Причината трениращите са сила да дигат по толкова е, че знаят как да вкарат всички мускулни групи в движението и да стресират нервната си система.
Та какъв е извода от лекцията ?
Тоя с ръката 35 см. по никакъв начин няма да има по-силен удар от тоя дето е 50кг. понеже в удара всичко зависи от техниката. Това, че някой тренира за сила, значи единствено, че може да дига много, а това не знам откъде си решил, че значи че ще има добра техника на удара.
Всъщност кво ли си хабя думите, като знам че 2 реда няма да рабереш от това което ти говоря, а пак ще си повтаряш лафовете, дето си чул на улицата.
Разбрах ..Удара е техника, но пак е по-хубаво да тренираш за сила...
А тренировките на боксова круша спомагат ли значително за силата при удрянето?