Продължаваш да се закопаваш сам... "fitnesa, v nego moje6 da dobie6 dosta pove4e sila otkolkoto na lostove.".... Нали не се спорело за сила.Ами за какво се спори бе ?В какво сравняваме 2та спорта?В тва кой му е по-голяма ръката ли?Спори се кой е по-силен - 1 лостаджия или 1 един билдър .... Въпреки,че нито едните нито другите са с няква сила.Шот кат дойде на улицата един от въпросните рахид-и ,който е тренирал 2-3 години бокс или някакъв друг боен спорт ше те извърти точно 1 път и 2-3-4 години в зала ще ти се сторят игра на топчета,a празната ти билдърска глава ше кънти 2 седмици...И не преди да ми се обясняваш,че залата е много яка и аз нищо не разбирам си помисли хубаво какво ти казах.Никъде не съм казал,че залата е хубава нито ,че е лоша както и за лостовете.ВСИЧКО ама ВСИЧКО е до хранене и начин на трениране.И ДА ПРОТИВ СЪМ БИЛДЪРСКИТЕ ПРОГРАМИ И ПИКЛЮВЦИТЕ ДЕТО ВИСЯТ НА ЛОСТОВЕТЕ по 30-40 МИНУТИ И СИ КАЧВАТ СНИКИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК НА 2рата СЕДМИЦА.Обаче тъй като тука всички са големи капацитети и си мислят ,че много знаят за тва всяка тема стана разпра кой е по-велик.