Цитирай Първоначално написано от klimatronik
Цитирай Първоначално написано от awerw
Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
awerw , @zipfail приготвя гранатомета май май.... Ти тъп ли си или си супер спрял...?Само ми кажи кое в лостовете наподобява на залата и ше изиграя танца на радостта....30 пъти ти се обясни,че билдинга не е синоним на фитнес...@zipfail ти е извадил откъде идва името ама ти явно си по-Ентелегентен...
Te ne napodobqvat zala, no celta im e da se postigne rezultat kato v zala, ne mi razpravqite predi hilqdi godini kak se se opitvali da prili4at na gimnastici i sa se katereli po durvetata, street fitnes e ne6to kato sport i imeto na tozi sport sa go dali ot getata v amerika za da napodobqva fitnes ama na ylicata za6toto sa nqmali pari za fitnes, te ne sa bili tolkova ymni kato nas da raz6ifrovat dvata sporta prosto sa slojili edno street i eto tozi tehen na4in da napodobqvat sport stana izvesten, ne razbrahte li 4e te iskat da napodobqva fitnes, moje natovarvaneto da e razli4no no vuv fitnesa se goni tqlo, kato pod fitnes razbiraite bodybuilding, taka i te iskat da napodobqvat horata vuv fitnesa.
И аз ще те гърмя!
Предо само 20 30 години бащите ни не са знаели за никакви гета в Америка и пак са си тренирали на лостовете. И не ... По скоро идва от Русия и риснаците тоя спорт .. И ако беше както ти казваш,че с лостове се гонило тяло като във фитнеса - или ти си трол или аз ще се гръмна...
Govorq ti za STREET FITNES, to predi stotici godini i nqkoi si e vdigal kamuni ama ne e mislil 4e trenira bodybuilding, nqma oficialni sustezania po street fitness i ne e obqven za sport, taka 4e nqma kva dryga cel da se goni osven tqlo, vse pak nikoi debelak nqma da moje da pravi silovo da re4em.