- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за 13 годишно момче...
Така на трети т.е утре един съученик (момче) ме е поканил на рожден ден. ще става на 13 и ми трябват идеи за подарък (аз съм момче). Тренира баскетбол от четири години и слуша Еминем... Трябват ми много бързо идея за подарък за рождения му ден. Благодоря предварително!
ццц ... 'шо не беше с няколко години по-голямПървоначално написано от mafiota95
![]()
![]()
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
btw вече смятам да му подаря 3D очила () и един от ония пъзели дето се продават по книжарниците
Metal is all and all is Metal
Има вкус момчето.Първоначално написано от mafiota95
Иначе за подаръка, който си му измислил, мисля че е готин.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Тия 3д очила са пълна глупост, много лошо се вижда с тях и като почнат да го болят очите ще спре да се мъчи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-добре му подари 13 годишно момиче. Или тежести за крака.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Определено ще се зарадва, хаха.
Можеш да му подариш и нещо по-банално, примерно дезодорант + още нещо. Другото предложение на Chacho - тежести за крака, също е добър избор, щом момчето е баскетболистче.
Money
Is
A
Major
Issue
Аз трябваше да подаря на по-голям подарък и му дадох... тениска с качулкаПървоначално написано от thegreenzombie
грешка ли беше?
![]()
Ако ти кажем да, ще промениш ли нещо?
Подари му 13 годишно момиче определено е по добре от 3Д очила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупости. Ако очилата са добри, виждаш невероятно. Изгледала съм 3 3Д филма подред и нищо ми нямаше. Но очилата бяха 70 паунда, а не някви смешни.Първоначално написано от Chacho
На ~13 години е, мислиш ли че разполага със 70паунда. Става на въпрос за червено-сините имитации. С по-скъпи (тези черните) вече е съвсем друго нещо, особено ако имаш и качествен монитор/телевизор.Първоначално написано от PinkPan7her
Подари му някое CD на Еминем което няма![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum